baje imeli sodni nalog za pridžanje in prišli oboroženi policisti po njenega moža al neki. Pa je pametovala in je prišlo do streljanja , al če imak do neke podatke, tako da spet neki kriminalci...in spet problemi.
in zato, dajmo, pok pok, rešeno? c'mon ...
on topic: Mugello ne razočara. sem pa včeraj bil prepričan, da če kdaj, bo Bottas Hamiltona stisnil včeraj, več kot očitno je bilo, da Hamiltonu proga ne ustreza, da je precej dlje rabil, da je bil s progo na ti, Bottas pa jo je res hitro naštudiral. kar je še en dokaz, da je Hamilton v res življenjski formi in ga nihče ne mora ustaviti.
ko je bilo govora, da Hamilton in Bottas zaslužita ban ali prepoved dirkanja, nekaj v tem smislu? zakaj že? je Bottas pospeševal? je Hamilton kaj takega naredil? ne, zeznil je Latifi, ker je videl zeleno in pohodil, v trenutku videl, da je zeznil, pa je začelo pokat. no, pa mislim da Kvyat zadaj, ko je pustil preveč prostora, pa pospešil, da bi ujel, spet en drug mislil, da se dirka in je bilo kar je bilo ... dobro da ni bilo hujšega. kot v primeru Strolla, da ti gre tam pnevmatika, lahko samo upaš, da bo vse ok, mislim, da so v tem primeru gravel trapsi naredili svoje delo bolje, kot bi to naredil asfalt.
sem pa resnično mislil, da bo Abiteboul končno dobil tattoo, pa je Albon prekrižal načrte in dobro dirkal. žal mi je še Russla, ki je tudi imel dobro dirko in bil do zadnje prekinitve trdno v točkah.
Raikkonenova kazen upravičena ali ne? res je, da črta je črta, pomeni zid, kaj bi naredil potem, če bi tam dejansko bil zid?
skratka, pestra dirka, upal sem, da bo kdo zmožen prehiteti Lojza tudi na dan, ko bil več kot očitno na levi nogi, pa žal ne gre, je paket dirkač+avto resnično premočan.