Da je samo Hamiltom sposoben ta avto vozit do limita... ter da so drugi šoferji otroci proti njemu in tudi če bi vozili tega Mercedesa stavim na bet365, ne bi bili tako hitri kot Hamilton.
Da je samo Hamiltom sposoben ta avto vozit do limita... ter da so drugi šoferji otroci proti njemu in tudi če bi vozili tega Mercedesa, ne bi bili tako hitri kot Hamilton.
mene je pa Verstappen malo razočaral včeraj ... sem pričakoval več, oz. da bo vsaj pred Bottasom.
me je pa Leclerc presenetil, po drugi strani, je pa res, da je Ocon z vrtenjem marsikomu pokvaril drugi poskus.
me zanima, kako bo dirka na tej progi, kolikor mi je proga top in jo res obožujem, zna bit dirka dvorezen meč.
s tem se sploh ne morem strinjat. bi si upal trditi, da bi v enakem Mercedesu bilo kar nekaj hitrejših dirkačev, že Vettel bi bil po moje veliko večja nadloga, kot je bil v Ferrariju, da o Verstappnu in Leclercu ne govorim ...
Mercedesov motor je preprosto predober, da bi lahko kdor koli bil med obema dvema Mercedesoma... Ferrarijev je pa trenutno edini legalni motor v formuli 1 in če bi bili vsi legalni bi bila slika nekaj podobnega kot lani...
zakaj misliš, da Mercedesov motor ni legalen?
btw - je kar nekaj moštev, ki imajo Mercedesov motor, pa je RB hitrejši ... recimo Racing Point, pa Williams, pa jim nekako ne gre ... pomembna je celota.
Zakaj mislim tako? Glede na to kako so se moštva lani pritoževala nad Ferrarijevim motorjem in niso dosegla nič so verjetno sproti razvijala podoben sistem in ga tudi razvile. Veliko jih misli, da je temu tako. Če bi imel RB toliko konjev v riti kot jih ime Mercedes bi bil gladko še vsaj 0,5 sekunde na krog hitrejši... Ostale pilotske ekipe pa na žalost nimajo denarja in kakovostnih dirkačev.
Se strinjam... to ni moje mnenje. Jaz sem samo poskušal interpretirat mnenje od Najboljis tem se sploh ne morem strinjat. bi si upal trditi, da bi v enakem Mercedesu bilo kar nekaj hitrejših dirkačev, že Vettel bi bil po moje veliko večja nadloga, kot je bil v Ferrariju, da o Verstappnu in Leclercu ne govorim ...
Sem že mislil, da ti je Toto Wolf povedal, da imajo nelegalen motor in ti pozabil dati NDA za podpisat, da o tem ne govoriš.
Letosnja sezona nima enega normalnega cloveka in dedca vec. Dirke potekajo kot bi jih vodile babnice.
Mercedesov motor je preprosto predober, da bi lahko kdor koli bil med obema dvema Mercedesoma... Ferrarijev je pa trenutno edini legalni motor v formuli 1 in če bi bili vsi legalni bi bila slika nekaj podobnega kot lani...
A ne veš, da sem njegov sorodnik?
Itak, pogled zmije glupace... zamisli se malo nad sabo.
Ti si pac trolek zakompleksan. Zaseka ti je brat al kaj? Svasta p**** rodi, res. Namest da jokate naj vam ljuba mostva kaj nardijo. Ferari edin legaln motor pa podobne bedarije, pa kje zivis da te ne spizdijo? Doma jih operejo, da zase ne vejo Anyway, Hamilton +1. Se cist mal in pa-pa suma/ferari cheat bundle... priceless.