Pa upoštevaj še, da 32 st.C ni 2 krat več kot 16 st.C (torej 100%), ampak je razlika le 5,54%
V celzijih je tempratura 2x višja. V kelvinih seveda ne. Tako da 32C je 2x več kot 16C. Samo vpliv pa ni x2. Je precej več
Pa upoštevaj še, da 32 st.C ni 2 krat več kot 16 st.C (torej 100%), ampak je razlika le 5,54%
V celzijih je tempratura 2x višja. V kelvinih seveda ne. Tako da 32C je 2x več kot 16C. Samo vpliv pa ni x2. Je precej več
ker ne nesejo tolko steroidoval pa tek na 100 metrov, zakaj ni več belih, ni pošteno.
Ne nakladaj, predvsem je problem v obratni smeri. Imaš gradiva še in še. Pa mal poglej. To da je večina nesposobnih oziroma so dobri le za loviti žogo pa tudi nekaj pomeni.sem imel precej daljši zapis, pa bom rekel samo to - tole z rasizmom je resno, žalostno, da je to med nami leta 2020 in da moramo na razisem opozarjati in F1 ima vseeno velik doseg in zato opozarjajo na to. tako kot nogometaši, saj imajo tudi spote "No to Rasism" ... seveda bi si želel, da na to ne bi bilo potrebno opozarjati, ampak če že je potrebno, je to pametno počet tam, kjer je veliko gledalcev, veliko dosega.
kar se tiče pa dirke ... res sem upal, da bo Verstappen lahko bližje, ampak je Hamilton le svoja liga. to se predvsem vidi nasproti Bottasa, ki ne more nič v enakem avtu. Ricciardo je tudi odpeljal super dirko, skrbi pa me, kot vse, Ferrari. mislim, da je stanje res skrajno resno. SJTV1 , posodobitve motorjev so letos dovoljene ali to kar imamo, imamo? lahko sploh karkoli naredijo na tem področju?
samega začetka privilegiran.
32 je res 2 x toliko kot 16, 32C pa niti pod razno ni 2 x toliko kot 16C!
Poglej kaj je definicija temperature:
Temperature is a measure of the average kinetic energy of the particles in an object
In kinetična energija molekul pri 32C niti pod razno ni 2 x višja kot pri 16C, ampak je višja le za nekaj odstotkov.
To je tako kot da bi imel tehtnico ki ima nulo pri dejanskih 50kg in bi na njej stehtal sebe, pa bi pokazalo 30, ženi pa 10, ti bi pa potem trdil, da si 3 x težji od žene! Dejansko pa bi imel ti 80 ona pa 60 kg!
Temperatura v C je dejansko le offset od 273,15 (Kelvinova lestvica pa je absolutna!). Kot pri zgoraj omenjeni tehtnici je 0C dejansko 273,15 stopinj.
Ti verjetno ne spremljaš ravno hokeja ali...Tudi črnih alpskih smučarjev, skakalcev, tekačev, biatloncev itd. ni, diskriminacija? Hokejista si je edinega Lindsay izborila. Point: merilo naj bojo sposobnosti, ne barva kože.
Točno. Tako kot Michael. Torej mu v življenju ni bilo hudega, da se mora zdaj ven metat in nekega bad ass niggra špilat. Sploh, ker je sin črnca in belke.Tako kot je bil priviligiran celotno kariero belec Michael...Lewis nebo niti v drugi galaksiji, pa tudi ce bi njegova barva koze bila violcna. Tako da pretiravat res ni treba.
Točno. Tako kot Michael. Torej mu v življenju ni bilo hudega, da se mora zdaj ven metat in nekega bad ass niggra špilat. Sploh, ker je sin črnca in belke.
Tudi mene. Fia ga ni imela posebno rada.Mene pa zanima, kakšni so bili tile privilegiji, ki jih je imel Michael (razen tega, da je bil pač št. 1 v ekipi)?
Tudi mene. Fia ga ni imela posebno rada.
Čudno bereš moje poste. Ne, jaz ga ne označujem za to, smešno mi je, da bi bil takle drobižek težek badass. Sam se tako ven meče.Da ga oznacujes za bad ass nigga pove vec o tebi kot o njemu.
Ce pa kje govorimo o privilegijih pa jih je Michael imel toliko da za svojo slavo pol toliko ni rabil s kurcem mrdnit, ker je pac bil projekt "miljenik" starega Bernija.
Mene pa zanima, kakšni so bili tile privilegiji, ki jih je imel Michael (razen tega, da je bil pač št. 1 v ekipi)?
SJTV1 berem jokanje Ferarija, da par let ne bodo konkurenčni. Zanima me, kako je to možno? A imajo prepoved razvoja?
vem, da prihaja budget cap, samo, da bi jih toliko to prizadelo?
Kaksni so pa Hamiltonovi? Je tezko priznati, da jebiga, odstopa od ostalih. Zato so ga vsi vedno podpirali, ker pac ni en Pedro Diniz ali Lance Stroll, kjer ocka kupi zic v ekipi ali kar celo ekipo. Glede na to, da so bli revni je moral bit poseben, da mu je ratalo. In seveda je, priznali vi ali ne, tako je. Pa ce ne vidte glavne razlike med njim in sumo se mal zamislte. Visje je en lepo napisal. In ker se tolk na klecanje obesate: ok, tud men je to mim, ampak ce so ostali za to je to njihov izbor - jih kdo sili? Ali tu kdo kaj vec ve? Pa vse to je bv, clovek zmaguje, vozi konstantno... S tem, da se mu ne umikajo, ne pocne svinjskih potez na stezi, skratka kaj vam ni jasno? Suma je bil dobesedno svinja na stezi. Seveda za navijace je bil car, ces itak so vsi prvaki taki, ne? No, eni ocitno niso... in se boljsi soferji so.
SJTV1 berem jokanje Ferarija, da par let ne bodo konkurenčni. Zanima me, kako je to možno? A imajo prepoved razvoja?
vem, da prihaja budget cap, samo, da bi jih toliko to prizadelo?