[Formula 1] 01 Melbourne

I

Izbrisan uporabnik 474

Kimi je v zadnjem flying lapu naredil napako in izgubil precej časa. Brez napake bi bil zelo (zelo) visoko.... Ampak to je pač F1. Se bo pa na dirki izkazal...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ferrari rofl, mercedes&mclarn top , redbull pa samo povprecno.zelo zanimiva sezona bo to.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Je to res mogoče, kar moje utrujene oči vidijo? 42 letnik boljši od 20 let mlajšega svetovnega prvaka v super druper oh in sploh avtu?
evil.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Kimi je v zadnjem flying lapu naredil napako in izgubil precej časa. Brez napake bi bil zelo (zelo) visoko.... Ampak to je pač F1. Se bo pa na dirki izkazal...

Vem, samo podoživljam izpade nekaterih izpred dveh let
smile-1.gif
)

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
kaj pa alonso jokica??? takoj ban iz F1, massa pa v pokoj že 5 let prepozno...ajaj... Drugače pa bemo mast da bo en srebrn na stopničkah jutri. Najbolj da kar ATA.
wink-1.gif

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Prav vesel sem, da je Mclaren na vrhu zaradi tega, da vsem pokaže kako se naredi hiter dirkalnik brez štenge

LP
Torus

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Moje Williamse pa kar ignorirate
frown-1.gif

Nic ni se receno, v Melbournu je tudi Williams bil lani hiter, pa je bil drugje pogreb. Je pa res, kdor je hiter v Melbournu je ponavadi tudi na drugih ulicnih stezah
smile-1.gif

McLaren mi je bil pa sumljiv, posebej Whitmarsh, ko se je ze od petka smejal, ko pecen macek.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Williams pravzaprav zares odlično. Škoda, da je Senna tak liml, če bi imeli vsaj Čandoka, da ne govorim kje bi bili s Sutilom

PS: pa oba Minardija pred Ferrarijem - to se verjetno tudi še ni zgodilo (vsaj na suhi stezi ne)

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
ksz

Za zdaj sem ocistil temo, naslednjic bo smetenje (podjebavanje, posmehovanje, brezvezno najedanje) kaznovano z 2 dnevnim oddihom v Banovcih.

Nazaj na temo.

Mercedes me je osebno presenetil, pricakoval sem, da bodo pocasnejsi. Za dirko jim pa pripisujejo slabse rezultate, posebej ker bo F-Duct v navezi z DRS-jem precej manjkrat uporabljen na dirki, kot na kvalifikacijah. Govori se tudi o precejsnji nekonstanti gum.

Pa se ena novica:

Joe Saward
The HRT team has failed to qualify for the Australian GP. The FIA Stewards were asked to consider a request from the team to allow Pedro de la Rosa and Narain Karthikeyan to start the race, despite the two having failed to set a lap time within 107 percent of the fastest Q1 time. The stewards decided that the performance was not sufficient to warrant a waiving of the regulation.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Sploh mi ni jasno, kako lahko določena ekipa pride zraven, potem pa se vozijo 7 sekund počasneje...
tongue-1.gif

blamaža.presss

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Button: imamo hiter in lep avto :D

Škoda za Grosjeana, me zanima kaj bi naredil na dirki
Maldonado od junaka do bedaka, škoda da je nasadil Grosjeana - če Senna v naslednjih 3 dirkah ničesar ne pokaže, naj ga pri Williamsu nogirajo. Letos imajo predober avto, da bi vozili slabi vozniki
Mercedes ima očitne težave z obrabo, kljub temu bi lahko osvojili nekaj točk. Menjalnik pri atu, pri Nicu ?
Za Sauber je pa skoraj treba navijat...

McLaren, RedBull standardno
Ferrari - še ni na nivoju prvih dveh, očitno pa niso toliko zadaj kot je kazalo po kvalifikacijah

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Glede Ferrarija: moštvo (Williams), ki je lansko sezono osvojilo 5 (pet) točk, je lovilo Ferrari
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Ferarri je res zadaj, ampak imajo veliko naspretje, tako da je težko določiti njihovo realno form - imajo Masso, ki bi realno moral voziti pri Caterhamu ali pa it iz F1, na drugi strani pa imajo briljantnega Alonsa, ki res izkoristi ves potencial dirkalnika... Williams se je precej izboljšal, prav tako TR in Lotus (Renault), McLaren pa ima dominanten avto, Button je v prvem delu dirke vozil 1s na krog hitreje od preostalih. Sledita Red Bull in Mercedes...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Najboljše, da se Senna in Alonso zamenjata (ali pa Maldonado in Massa)

EDIT: Rosberg pravi, da sta s Perezom trčila in mu je šlo prednje krilce

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik 474

Žal je tudi Senna danes dokazal, iz kakšnega testa je - bolj ubogega. Maldonado pa izvrstno, škoda za takšno napako v zadnjem krogu...

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
...pa tko so kokodakal, da kako zanesljiv je Mercedes...
rolleyes-1.gif

Ferrari pa tudi
bonk.gif

Na mizi imaš za sestavit vesoljsko ladjo iz Lego kock. Za otroke do 12 let. Pa ti jo v enem letu ne rata sestavit. Kljub pomči očeta, ki je arhitekt in strica, ki je inženir. Tko so zgleda pri Ferrariju delal....
smirk-1.gif