Folije za display

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ma to sem dobo iz nemčije iz mediamarkta ... drugih niso meli pa mi je foter kr to prineso

@Quik
ja če se, da dobiti Brando folijo bi jaz tud mogoče naročo
smile-1.gif

podrobnosti mi prosim sporoči na privatno sporočilo ... hvala

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
No, težko da se ravno bolje vidi... ker je recimo tudi pri fotoaparatu ko daš karkoli na objektiv (filter), se ti načeloma blenda dvigne za (vsaj) eno. Ampak upam da bo zadeva vseeno vredna svojega denarja, pa definitivno bo boljša kot pa tole kar imam zdej
smile-1.gif

p.s.: sem jo pa že naročil, zdej pa samo še čakam, da pride, potem pa da vržem stran tole originalno sranje...
crazy1.gif

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
pravkar dobil Brandotovo folijo preko Ebay-a. Od plačila z nakaznico je trajala dobava 6 dni, s tem, da je bil vikend vmes... zadovoljen. Upam, da bom s folijo tudi zadovoljen.

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
hmm... mislim da sem dobro nalepil to zadevo na dlančnik... Najprej odlepiš tisto zaščitno folijo 1 potem pa z drugo nalepiš folijo, ki je med njima na ekran? A lahko potem tisti dve zaščitni foliji s številkama 1 in 2 vržem stran, ali ju še potrebujem? A lahko res operem to folijo? Kako pa jo spravim dol? S salotejpom? Kako pa nazaj gor?

Prosil bi koga, če je že to prakticiral?

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
ja postopek je pravilen.
Paziti moraš edino, da imaš ekran popolnoma čist (brez prahu, las, ostalih delcev). Ter da to delaš v brezprašnem prostoru - najbolje je kopalnica. Folija je statična in hitro privabi razne delce.
Tistih folij (1 in 2) ne rabiš več.
S selotejpom si pomagaj pri odstranitvi, začni na enem vogalu. Kakorkoli drugače boš folijo poškodoval.
Tudi za nazaj si lahko pomagaš s selotejpom.
Čeprav ne vem zakaj bi folijo sploh jemal dol in jo pral .... če jo lahko samo obrišeš.

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
hvala @Bucko za odgovor... Res je dosti boljša od tistih 6 v kompletu, ki sem jih kupil pri nas... za enak denar. Na tistih se mi je vsak poteg s stylusom videl, tukaj pa zaenkrat še nič...
Glede pranja pa ne vem... nekje na forumu sem zasledil, da jo je en uporabnik opral in ponovno dal gor... bomo vidli, če bo potrebno.

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
Jest sem jo tudi opral, prvič ko sem jo gor dajal, ker sem preveč prahu gor dobil ... potem pa ne več.

kalimakali

Zelenc'
29. sep 2007
28
0
1
Če bo kdo naročeval kaj ali bi lahko še meni naročil eno brando folijo za sony ericsson p1i ........ če je kdo za naj mi pošlje PM in se dogovoriva ..... seveda pa bi dobil par € za povrh!

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik kalimakali pravi:
Če bo kdo naročeval kaj ali bi lahko še meni naročil eno brando folijo za sony ericsson p1i ........ če je kdo za naj mi pošlje PM in se dogovoriva ..... seveda pa bi dobil par € za povrh!

me too, me too
tongue-1.gif

darwin

Majstr
17. avg 2007
592
369
63
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Uporabnik kalimakali pravi:

me too, me too
tongue-1.gif

Count me in too.
wink-1.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
Če bi se spomnili prejšnji teden
crazy1.gif

Sicer pa se naroči preko ebaya, sej ni take panike...right?

Moja je prišla danes, zvečer jo nalepim, pa da vidim kako izgleda to čudo od folije
cool-1.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
No, pa sem jo tut jst gor nalepil. Izgleda boljše, kot pa tista folija za živila, ki je bila zraven
grin1.gif

Bomo vidli čez čas - jutri posodim telefon mlajšemu bratu/gamerju
evil.gif

lp
Peter