Folije za display

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
meni se je pri brando foliji že 2x zgodilo, da ko sem jo z nohtom odstranjeval, je potem ostal mali zavihek, ki se več ne prime na ekran
cry12bpy.gif

verjetno je najboljše s kako buciko dvignit
confused-1.gif

Andi

Pripravnik
18. avg 2007
45
0
6
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
meni se je pri brando foliji že 2x zgodilo, da ko sem jo z nohtom odstranjeval, je potem ostal mali zavihek, ki se več ne prime na ekran
cry12bpy.gif

verjetno je najboljše s kako buciko dvignit
confused-1.gif

Poskusi s selotejpom.
wink-1.gif

forgot

v penziji
23. jul 2007
293
0
16
Kakor so ti svetovali - s selotejpom, pa tudi prah z ekrana, preden namestiš folijo prav tako najlažje odstraniš s selotejpom. S tistim, ki se da odstraniti s papirja, npr. 3M.

LP

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ok, vem da oživljam skoraj mesec staro temo, ampak... nabavil sem si nov pda/telefon (trinity), in tudi razmišljam, da bi si kar takoj naštimal gor folijo, da ne bo prepozno
crazy1.gif

Malo sem že gledal za te firme, sem pa našel tudi tole: verjetno ni bog-ve-kaj, glede na količino ki ji prodaja
bonk.gif
me pa zanima, če je kdo že kupoval kaj podobnega, verjetno bi bilo še vedno bolje kot nič, ali pač?

http://cgi.ebay.co.uk/6x-SCREE...1QQcmdZViewItem

lp
Peter

luka51

Guru
16. avg 2007
14.409
5.685
113
te poceni folije se menjujejo na max 1 mesec. praska se pozna že ob prvem potegu z stajlusom
smile-1.gif

ampak po kakem tednu je stanje že tako da potem razlike ne opaziš več. je pa fajn ko jo dol vtrgaš, se ti zdi kot da je drug displej

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
To pa je čist res. heheheh

ksz
Ne kupuj teh poceni. Sploh pa ne prek ebay, ker jih imaš tudi pri nas. Nabavi si brando. Sem jo dal na pda pred kakim mescem, pa je še vedno kot nova. Pa 2krat sem jo že opral.

lp

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Finta je, da se brando prime zaslona s pomočjo statike. Folija je čisto gladka in drži neko obliko, tako da jo komot pereš s prsti od zgoraj navzdol pod tekočo vodo.

zmaga.gif

Posušit pa jo je najbolje v novem bluku papirja, med listi.Notranji del folije pa naj bo obrnjen navzgor.
grin1.gif
Sem sprobal pa je tak prišlo najmajn svinjarije na folijo oz. nič

@Bucko : Tudi moja priložena folija pri mda vario, je bla premala.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
A zraven je že ena anti-skreč folija? Kul to
grin1.gif

No, potem bom pa res kar tole naročil verjetno... mi ga je škoda, upam da bo zdržal vsaj toliko, kot moj dosedanji, ki ima probleme že vsaj kako leto (trenutno Z1010, star ~3leta - ni rabil folije in mu jo tudi ne privoščim
tongue-1.gif
).

lp
Peter

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Jaz sem ravno včeraj plačal Brando Ultra Clear folijo preko Ebay-a... Ko (če) jo dobim lahko javim prve "občutke"...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Meni je Brandova folija enkrat že rešila ekranček pred debelo prasko. No zdaj je ta praska na foliji, na srečo pa ne na dragocenem displayu.

Tak da jst priporočam Brando folije, čeprav z drugimi nimam izkušenj. Ko sem kupil dlančnik je bla prva stvar nakup folije preko ebaya. Po 10eurih in 5dnevih je bila folija pri meni, superca.

Bom moral zamenjati malo, ker gre ta praska že na živce. Aja, imam pa tole folijo že 10mesecev, pa enkrat sem jo opral.

grega29

Pripravnik
7. okt 2007
62
0
6
Jaz imam tudi folijo iz Globepointa. Imal sem kar nekaj folij, vključno z 3M Vikuitu, (pa še ene boljše od 3M-a), ampak moram rečt, da je tale iz Globepointa najboljša. Po enem mesecu gor še ni niti najmanše praske. Tip v Globepoint (šef) mi je celo demonstriral z železnim spenjalnikom koliko se poznajo praske. Kar na svojem dlančniku.
Ljudje iz brezprask.com, so pa totalno neresni. Mi jih sploh ni uspelo priklicat. Če rabite 3M folije ali kaj boljšega jih dobite pri podjetju Modularis iz Kranja. Tip jih celo lasersko nareže na ustrezno dimenzijo. In moram rečt, da je ta tip zelo resen. Dobil sem jih drug dan, po pošti.
3M je edino boljše v tem pogledu, da je antirefleksna.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
jaz sem si nabavil Hama folije ... ravnokar sem jo obrezal in dal na telefon ... upam, da bo vrei ... 3x 80x95mm = 10€

zanima me edino, če je pri vseh folijah tak, da se vidljivost na zaslon malce poslabša? kaer opažam, da je malce zrnato zaj vse postalo ... kot da bi blo tisoče mehurčkov pod folijo ... ampak niso mehurčki, ker sem jo postopama "nanašal" na telefon s pomočjo krpice

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
Škoda, ker ne upoštevaš mnenj na forumu
uf-1.gif

Z Brando (Crystal Bright) folijjo se ti vidljivost celo poveča.

Ne rabiš jo nič obrezat ker paše kot ulita na ekran.

Pride pa tudi 10 EUR.

Nazadnje urejeno: