Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
jest vem, da sem jih videl 31.1. na izvozu na viču. pa mi ni jasno čemu???
Citat:
Na DARS-u so nam pojasnili, da so po rekonstrukciji rondoja Tomačevo znak za obvezno uporabo vinjet prestavil na dele ceste, ki se navezujejo na severno ljubljansko obvoznico (hitro cesto H3), kar pomeni, da za vožnjo iz smeri Črnuč do Bežigrada in obratno uporaba vinjete ni obvezna.
Citat:
Uporabnik krko pravi:
Citat:
Na DARS-u so nam pojasnili, da so po rekonstrukciji rondoja Tomačevo znak za obvezno uporabo vinjet prestavil na dele ceste, ki se navezujejo na severno ljubljansko obvoznico (hitro cesto H3), kar pomeni, da za vožnjo iz smeri Črnuč do Bežigrada in obratno uporaba vinjete ni obvezna.
http://www.siol.net/novice/slovenija/2012/02/vinjete_meje_in_rondoji.aspx
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...
jaz vinjeto vedno namažem z belim vazelinom predno jo pripopam na šipo.konec leta jo celo nepoškodovano dol potegnem.do sedaj imel 3x kontrolo pa ni bilo nikoli težav
Citat:
Uporabnik paci pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...
jaz vinjeto vedno namažem z belim vazelinom predno jo pripopam na šipo.konec leta jo celo nepoškodovano dol potegnem.do sedaj imel 3x kontrolo pa ni bilo nikoli težav
Ko boš vlekel dol vinjeto jo samo premaži z mokrim papirnatim robčkom ,gre prav tako vse dol
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...
Potem se ti pa poleti od vročine, razgretega avta neopazljivo zdrsne dol iz šipe