Fitness v LJ. Kam?

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Letna 660€
shocked-1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Za Konex ne vem v Bit-u je dokaj uredu, ni problemov, garderobe so obnovljene "tip top", parkinga je dost, za ostalo me pa boli
wink-1.gif

No, ena stvar me moti sam ne bom napisu
grin1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ne grem v fitnes kjer se derejo proteinske opice pa ce mi dajo zastonj karto! Pa ze rajsi gledam ocijeve sinete, ki hodijo kjer je in. Vsaj kaksna fraca rpileti tja, v tiste presvicane telovadnice pa dvomim. Sicer pa so karte res navil!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
a ce je IN pit proteine potem te pa to ne bo motilo? Al ne locis med proteini in steroidi (v to rahlo dvomim)?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Sigurni si glavna atrakcija na fitnesu. Si edini k celo kej izgovori, ponavadi se derejo samoraznorazne medmete.
Zakaj ne?? A se bojiš, da bi te moje noge popolnoma zasenčile?
grin1.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Sigurni si glavna atrakcija na fitnesu. Si edini k celo kej izgovori, ponavadi se derejo samoraznorazne medmete.
Zakaj ne?? A se bojiš, da bi te moje noge popolnoma zasenčile?
grin1.gif

Kar k men pridita.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
decembra se odpira nov fitnes v BTC-ju, sam ne vem če bo sam za moške, pomoje bo kar unisex
wink-1.gif

PumaAngel

Pripravnik
2. nov 2011
287
0
16
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Zakaj za boga bi imel fitnes samo za moške?? Babe v spandexu so pa ja zakon za gledat.

Ravno zato, ker na fitness ne greš gledat žensk, ampak s kakšnim drugačnim namenom, kaj meniš? Nato vidiš prizore kako oboji hodijo gledat eden drugega- da ne govorim v kakšni opravi, to je poglavitni razlog, žalostna resnica. Vse, da ne bi slučajno padla raven hormonov.

tcoxp, sorry za offtopic, glede tvojega odgovora se mi pa ne sanja kje, žal.

superfly

Majstr
12. feb 2008
921
290
63
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Ne grem v fitnes kjer se derejo proteinske opice pa ce mi dajo zastonj karto! Pa ze rajsi gledam ocijeve sinete, ki hodijo kjer je in. Vsaj kaksna fraca rpileti tja, v tiste presvicane telovadnice pa dvomim. Sicer pa so karte res navil!
V BIT-u so proteinske opice ločene od frač. Kvihti so namreč v eni sobi, fitnes naprave pa v drugi (vmes pa hodnik, da se boš bl varnega počutu).

@Puma
Itak da gremo babe gledat. Baje je dobr za srce.
grin1.gif