Fitness v LJ. Kam?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
mojfit na brncicevi je kul, ma tud dost velke garderobe in ni veliko motecih osebkov.

Sportclub na difu je tudi super in za tam vem, da lastnik sam odstrani motece osebke in je vzdusje super. Problem je le parkiranje in pa ekstremno majhne garderobe (zato sem tud zamenjal).

Drgac je pa na litostrojski zdej odprt maxxfit kjer majo (sodec po videih) proste utezi ki tehtajo vec od povprecnega desca...

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Okol bratuševe ploščadi je Cube fitnes. Jaz imam pa telovadnico blizu.
Fitnes Ježica je bil zraven lagune in del jaz projektiral. Takrat je bila zadeva odlična. Zdaj pa misli Knavs (Sokol) noter dat opremo to bo pa potem bolj sranje ampak vseen fitnes bo.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Res je fantje! Turbokurva, najbolj ve!
smile-1.gif

Anzee

Pripravnik
24. sep 2007
679
0
16
41
Ljubljana - Siska
www.facebook.com
Ce bi ti (ali kdo drug) sel v Sokol Vic se lahko zmeniva za kaksen popust - mam tam neke kompenzacije in jih moram nekako vnovciti
smile-1.gif
Ali pa ce bi kdo kupil sportno prehrano pri Sokolu.. skratka PM ce so interesenti..

lp Anze

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Za prehrano mam kolega k me ultra rabate
smile-1.gif

Vem še za en projekt (Zaloška, nasprot Portala) a kaj ko bo še trajal da se sploh začne gradnja
frown-1.gif

Matr na področju Moste- Polje pa Vič-Rudnik pa res ni kake hude konkurence...
17758-icon_confused.gif

Kaj je zdej z unim k je PiLLLe omenju v Zalogu, ve kdo?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
Tm nasproti portala so ze 15 let nazaj porusili eno stavbo, kjer je bila vcasih mesnica in se je potem vsako leto govorilo da se bo nekaj gradilo. Dejansko gre za precej velik neizkoriscen prostor, ki pa bo tak ostal (po mojem mnenju) se kar nekaj let. Se je pa ito zemljisce nekaj casa prodajalo za 1 mio EUR

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Tm nasproti portala so ze 15 let nazaj porusili eno stavbo, kjer je bila vcasih mesnica in se je potem vsako leto govorilo da se bo nekaj gradilo. Dejansko gre za precej velik neizkoriscen prostor, ki pa bo tak ostal (po mojem mnenju) se kar nekaj let. Se je pa ito zemljisce nekaj casa prodajalo za 1 mio EUR
Prodano! za 350.000€
wink-1.gif
Športni center naj bi tm zrastu , če bo vse po sreči!

Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
rabati so sam zate al še za koga :D ?
Huh, bl zame
smirk-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Prodano! za 350.000€
wink-1.gif
Športni center naj bi tm zrastu , če bo vse po sreči!

Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Huh, bl zame
smirk-1.gif
ne vem tocno katero zemljisce, ampak nasproti portala je neka tabla te dni bila. Nekaj cez 1400m?2-499kE ce sem si dobro zapomnil, lahko pa ju3 preverim

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Jp, tabla še zmer stoji a je zadeva prodana.. cena je pol miljončka a je šlo za 350T

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:

Js sem včasih rihtal enim revčkom hokeistom robo. Revčkom zato ker plačuje treninge na češkem vso opremo, pol je pa še 2 palici na tekmi zlomu za 150€... Tisto ko je rok prejšnji teden poteku, pol kile kreatina 8€
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
Pol lohk se nam ostalim revezem =P

Sicer pa sem ravno pozrl do konca proteine ki jim je rok potekel 2008

to je ko mleko v prahu, trajno =) no vsaj tolazim ses tem