Internetne bankeKaj v bistvu pomeni Fintech banka?
Da bi imel gor večje zneske, žal ne zaupam (še).
Meni so itak fenomen ljudje, ki si na katero od njih nakažejo celo plačo in jim je to edina banka. Vse to tveganje za voljo 5-15 eur mesečnega vodenja računa pri SLO banki kjer imamo vsaj garancijo države do 100k (vsaj mislim, da je to meja).
hitro se lahko zgodi, da zaradi nekega x razloga katero od njih zaprejo, komu se boste potem žalili?
Sure je, samo komu boš pisal ko bo problem, kje jih boš našel ko bodo težave? Naši cigani so te sicer v zadnjih letih že precej krat okrog prinesli in si izgubil brda denarja tukaj v SLO zaradi bank, da jim ne moreš zaupat, al?Se je tudi pri njih 100k€.
Ni lih FTX to... lol
Bolj zaupam tujcem, kot našim ciganom.
Na računu?Pri NKBM sem izgubil 4k€.... pa ne zdaj srat, da smo vedli da je kako tveganje.
Zelo nepopoln odgovor -Internetne banke
Za koliko dni?Kot že napisano, spadajo pod enako jamstvo do 100k in enake bančne regulative. Koliko pomaga "domača" banka smo pa videli na primeru sberbanka, kjer so ti zamrznili denar.
Verjetno preko delnic. Pa ena gospa, ki je še danes v parlamentu, je kriva za to. Pa to ni tema o politiki, preden se briše... Nisi pa izgubil direktnega denarja, kot npr depozit.Pri NKBM sem izgubil 4k€.... pa ne zdaj srat, da smo vedli da je kako tveganje.