Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pri moji dpf-ja ze ni blo vec not ko sem jo kupil
Citat:
Uporabnik tony pravi:
V obeh ponudbah imaš tovarniško obnovljen alternator? Vzemi cenejšega.
Seveda lahko delaš tudi ponovno obnovo (če ne bo šlo, ti bodo znali povedati), kjer pa je pomembno, da se obnovi oz. zamenja vse potrebne dele. Predvsem na regulator napetosti se rado pozabi.
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Eno leto ali slabo eno leto? Koliko je garancije na obnovo? 1 leto bi moral zdržati vsak obnovljen del... Če se ti da je6ati, pejt težit majstru za zanič narejeno delo.
Če se ti ne da, se pa vsaj zderi po telefonu.
Tovarniško obnovljeni rezervni del pri Fiatu ni nič drugega kot nov zapakiran v to, da se folk vrača na pooblaščence. kontaktiraj kavčiča za ceno.Citat:
Uporabnik 1980 pravi:
Citat:
Uporabnik tony pravi:
V obeh ponudbah imaš tovarniško obnovljen alternator? Vzemi cenejšega.
Seveda lahko delaš tudi ponovno obnovo (če ne bo šlo, ti bodo znali povedati), kjer pa je pomembno, da se obnovi oz. zamenja vse potrebne dele. Predvsem na regulator napetosti se rado pozabi.
Nimam podatke, če sta obnovljena, vem pa da so mi na Fiatu povedali, da tudi če vzamem novga od njih, cena 309 eur, da gre za obnovljeno zadevo, po vsej verjetnosti sta tudi ta dva obnovljena ali celo povsem nova
Da se bil pameten že takrat koje prvič crknil, bi rajši že takrat vzel novega, obnova ni bila ravno poceni plus komi je zdržal eno leto.