Ferrari, Porsche, Hummer pobirajo potnike na LPP

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
340
11
18
Citat:
Uporabnik pero121 pravi:
no js sm bil eden izmed sovoznikov dons v ferarriju, ej prov zanimivo je blo kako motor globoko brni. pospeški so bili več kot odlični, da ne govorim kok sm dvakrat prdnil in voznik nič ni slišal ker je tok globoko brnelo. je pa zavohal in vožnja se je kmalu končala. koncni utis: super, lahko rečem da sm prdel v ferariju...

Komentar s partisa.
hysterical-1.gif

Na te avte pa verjetno tak same seæere šiptarke čakajo. Pa cigani,da auspuh dol zmontirajo.
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.663
3.170
113
v lokalni ostariji
ah ja

900-ko sem vozil ne bil vožen že parkart;) hud stroj... elektronke pa notr tolk da boh pomagi...itak pa že vsi moderni traktorji imajo možnost gps navigacije (odlično pride prav pri škropljenju)... da o možnosti "programiranja" dela ne govorim (prideš na konc njive stišneš gumb, se izklopi tempomat, dvigne plug, obrne plug, prestavi brzina, se obrneš, stisneš gumb,se spusti plug, nastavi tempomat...)

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.217
113
tale 3 cm zdrži samo na papirju, take sisteme še geodeti komaj primorejo pa še tisto ni ziher, gre preko super duper idealnih pogojev.. Tako da.. verjetno s pa z gps res da na nkih ravnicah itd, ko nima trakotr nikjer zabluzit.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Zgoraj sem že napisal kolko ta stane v osnovni opremi, kaj ima ta za opremo ne vem. Mislim pa da je ta že opremljen z GPS-om na katerega lahko priključiš drugi traktor (v katerem ne rabi biti voznika), ki ima drugi priključek in potem ponavlja operacijo za master traktorjem. Torej prvi orje, drugi pa ima roto brano. Natančnost gps-a +- 3cm =)
nisi razumel. ŠIVILJI OCENJEVALKI TRAKTORJEV se bo zmešalo. tak traktor reši slovenski proračunski primankljaj za 10 let. če ne razumeš preberi velike črke tolikokrat dokler neboš razumel heca - ja hec je.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
še prej ga je kazalo. traktor lih na koncu pokažejo. ampak je zgleda daleč najbolj navduševal.

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
pred fendom se lahk vsi skrijejo.....

drugače pa....folk brez življenja pač...

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Fend je po mojem tukaj zaradi tega, da bodo pokazali da ima ravno toliko elektronike, če ne celo več kot kak ferrari. Torej da je isto kompleksno narejen.
Nekoč so zdržali traktorji po 30+ let. Ti novi ki imajo toliko elektronike se bojim da je njihova doba precej krajša

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.663
3.170
113
v lokalni ostariji
alijen ni problem toliko v elektroniki kot v kvaliteti itd ostalih komponent... sedaj se tudi pri traktorski tehniki "špara"...

za primer: polosovina od steyr 18 je enako debela (ali celo debelejša) kot od 90 konjskega sodobnega traktorja:)

FENDT je ne fend:)

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
alkoholik zmotil sem se v eni črki
smile-1.gif

Vem da se špara na materialu, sem bil priča ko so zlomili prednjo os Agrotrona X
smile-1.gif

Ampak kakorkoli se špara na materialu se mi zdi da je mehansko le mehansko
smile-1.gif

Sodobni, ko jim crkne gps še ga premakniti ne moreš več recimo.