Facebook - blokada

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Helow,

mene pa zanima, kako izgleda, če te kdo blokira na facebook-u? Sploh vidiš obstoj njegovega profila, pisanje njegovih komentarjev drugim, njegove lajke ... ? Ali je tako, kot da ga sploh ne bi bilo gor?

hvala

Qwer

Pripravnik
17. jan 2010
75
0
6
Če te zanima, reči enemu od prijateljev, naj te blokira za nekaj časa, pa boš videl !
smile-1.gif

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Če te nekdo blokira, zate ne obstaja. Ne najdeš ga med iskanjem, ne vidiš njegovih komentarjev...samo na slikah ga lahko vidiš, če je pri kakem skupnem frendu
smile-1.gif

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
si bom sposodil temo.

A facebook na pusti dat kontaktnega maila info@znjrecimo.si? Ker meni napiše, da naj dam veljaven email. Je pa to narejen mail preko google apps, mam zakupljeno domeno znjrecimo.si in sem naredil preko google v poštni predal info@znjrecimo.si...v čem je problem, da mi FB ne pusti objave tega maila?

marko85

Zelenc'
27. jan 2011
3
0
1
Mene pa zanima, če oz. ko te nekdo blokira, ali ga najdeš vsaj na googlu ( da veš da obstaja na fb-ju oz. lahko sploh veš če te je blokiral ali si je izbrisal račun? ). Če imaš recimo dva profila, ali ga lahko potem najdeš z drugim profilom ali tudi tam potem zate "ne obstaja " kot je nekdo zgoraj napisal?

Hvala za pomoč, nujno bi rabil info :$ :)

marko85

Zelenc'
27. jan 2011
3
0
1
Hvala za odgovor, dobiš zvezdice :p...Kakšen zalezovalec neki, to je bilo bolj teoretično postavljeno vprašanje :D

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
To se je men dogajal sem šel z eno narazen... sem jo zbrisal... pa mi je pol še pol leta težila po smsu sm te vidla včeri a maš novo bla bla pa sem 110% bil, da je ni blo na žurki no na konc sem ugotovil, da je to vse zvedla preko svojega drugega profila.
bonk.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
To se je men dogajal sem šel z eno narazen... sem jo zbrisal... pa mi je pol še pol leta težila po smsu sm te vidla včeri a maš novo bla bla pa sem 110% bil, da je ni blo na žurki no na konc sem ugotovil, da je to vse zvedla preko svojega drugega profila.
bonk.gif

pa sej verjetn se bo vseen kmal umirila razn če ni z alterja...tem pa ni pomoči...
grin1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
ksz... da ne odpiram nove teme....

Kako imet skup odprta 2 FB acc? Na chromu sem probal par teh pluginov, pa noben ne dela. Dveh brskalnikov pa ne bi rad imel odprtih.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.717
3.333
113
V Chromu ustvari še en račun. Dela preverjeno. Potem pa samo bližnjice na namizje.

No to je pravzaprav rešitev tipa en brskalnik v dveh oknih, če ti bo to dovolj.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.096
5.644
113
Kako pa to isto narediš za Gmail? Vedno zamori da mam že odprt en račun....

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Kako pa to isto narediš za Gmail? Vedno zamori da mam že odprt en račun....

v gmailu klikneš čist desno na svojo sliko in klik na "add account".