F1-predstavitve-2014

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Prvo testiranje je že v teku: http://www.gpupdate.net/en/tes...8-january-2014/

Kimi že parkiral šajtrgo
wink-1.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Mercedes je lep, red bull nič posebnega. Force india je pa obupen, đizs. Isto torro rosso. Urgentno rabimo zdaj kake filmčke iz testiranj, da slišimo sesalce brnet.

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
Zgleda, da se je z mercedesa odpadlo sprednje krilce na koncu štartno-ciljne ravnine. So pa te "špure" nekam hudo dolge.

BfEHZBGIMAAfqXQ.jpg

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
No tu se lepo vidi, o kakšnem "goljufanju" sem govoril včeraj.

Fia napiše pravila, katerih cilj je, da bi pač nosovi bli bolj pri tleh. In seveda mojstri, namesto da bi naredli nosove do tal, speljejo pač penise iz normalno visokih nosov. Ja...prepovedano res ni, ampak je direknto se delanje norca iz pravil. Potem pa fia spiše novo pravilo in spet pogruntajo kako zaobiti. In to se vleče že par let, ker pač pravil se ne da napisat tako, da bi bile točno definirane, mojstri pa iščejo krivine. Jebeš to, IMO.

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
Redbul je nalepši, caterham je pa haha...kruta je..no sicer pa mene bolj zanimajo časi...me zanima prva dirka...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
No tu se lepo vidi, o kakšnem "goljufanju" sem govoril včeraj.

Fia napiše pravila, katerih cilj je, da bi pač nosovi bli bolj pri tleh. In seveda mojstri, namesto da bi naredli nosove do tal, speljejo pač penise iz normalno visokih nosov. Ja...prepovedano res ni, ampak je direknto se delanje norca iz pravil. Potem pa fia spiše novo pravilo in spet pogruntajo kako zaobiti. In to se vleče že par let, ker pač pravil se ne da napisat tako, da bi bile točno definirane, mojstri pa iščejo krivine. Jebeš to, IMO.

VSE EKIPE NAGNAT IZ PRVENSTVA!!!!1111enanenenenaenenaena111!!
priden.gif

masevc

Guru
2. sep 2007
3.518
894
113
Grdi nosovi gor,dol.

Bolj je kritično dejstvo, da ima Renault velike probleme s svojim agregatom. V dveh dneh so spravili skupaj samo 38 krogov, medtem ko so jih z Mercedesovimi agregati 212, s Ferrarijevimi pa 100. Vettel menda samo 2 kroga odpeljal, praktično zastonj prišel na dirkališče.
Velik izpad testiranja in nujno potrebnih informacij.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Nemogoče, dežurni veleum alterja je izjavil, da Ferrari sploh ne zna narediti takšnega motorja, po isti logiki ima pa potem Renault največ izkušenj... Verjetno pa to tudi kaže pravo sliko, Mercedes in Ferrari potrebujeta veliko vaje, zato toliko krogov, medtem ko Renault to že obvlada, se pravi so testiranja brez veze.