F1 novice sedmič

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.933
396
83
Pa ti si ta, k ga nemore prebolet in limaš linke o njem ipd.

Btw. K se tkole kregate o vaših " lubčkih", a kej dobite od tega? BJ? HJ? K ste k 5 let stari otroc, na sistem, moj oči je pa močnejši od tvojga
crazy1.gif
Grow up.

Če bo pa Niko še Lojza šolu, tko k je Šumlo, bomo na konc vidl. Zaenkrat pike drgač govorijo, pa nima veze kva je komu kej crknl al pa ne, pa kokrat je zmagu, pa ne. Sam pike so važne.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Limanje linkov pa je kaj, izmisljevanje necesa ali kaj? Ce se ne tice f1 potem tudi novinarji ne bi napisali clanka... Itak je fotr se vedno vroca roba in vec ljudi zanima on, kot recimo kak lojza.

pike so vazne za prvenstva ja, ampak konec leta se ze pozabi, kdo je koncal pod prvim mestom in v statistiko se vpisejo le zmage (in pa pole positins, ampak zmage so vredne najvec)

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Katerih ljudi? Ko bo spet fural in zmagoval, ne rečem, trenutno je pa samo penzionist. In če je tema o novicah, naj bo o novicah, ne pa vlačenje Čevljarja po zobeh.
rolleyes-1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ah kaj so pike vazne. Vsi vemo, da samo zmaga steje. Pike bojo vazne, ce bojo prinesle naslov. Ce bo to cetrto ali peto mesto bo hitro pozabljeno. Steje se koliko naslovov je kdo osvojil, koliko zmag je kdo osvojil.

Sicer ne maram Schumacherja, ampak ce se lepi link do aktualne novice povezane s formulo ena pa naj bo to izjava Schumacherja, Hilla ali kogarkoli drugega, ni nic narobe. Temu je tema namenjena.

Ce najdete kaj od Hilla prilepite. Verjetno nas je kar nekaj, ki smo navijali zanj, sedaj pa ne vemo nic o njem.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
In kaj je tu takega, kar ne sodi v to temo?

Tisto, ko pa je uporabnik "najbolji" govoril o tem, da so fotra "nagnali" iz merca, pa nisi komentiral? Čeprav ni dal niti enega linka, ki bi podkrepil to izjavo in je torej sama izjava nič drugega kot spam in izmišljotina?

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
In kaj je tu takega, kar ne sodi v to temo?

Tisto, ko pa je uporabnik "najbolji" govoril o tem, da so fotra "nagnali" iz merca, pa nisi komentiral? Čeprav ni dal niti enega linka, ki bi podkrepil to izjavo in je torej sama izjava nič drugega kot spam in izmišljotina?
Ne rabi linka. Vsi vemo to, brez dokaza. Samo ti edini še vedno misliš da Ross joka za fotrom in da ni dobil noge.

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Se lahko lepo prosim odpre ena nova tema za darjana da bo lepil not linke o schumacherju...
Le-te pa bo v miru predebatiral z najboljim in spidijem
evil.gif

Aja, saj to je v bistvu že ta tema... Torej se jo lahko samo preimenuje
grin1.gif

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Ne, men je ze kompletno vseen za sumla. Jebe se mi kasno kapco nos, kasnga konja mu zena odreja za jahat, kaj bo naredu v RoC.... Zaenkrat me F1 se zanima in vse kar vem je, da ni vec nc naredu in da so ga odpikal. To je to. S pacienti ala Darjan sem zakljucu. Zdaj, ko tole berem mi gre samo na smeh :)

Nazadnje urejeno:

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ja prav res. Ker res ne vidim kako vezo ima Schumacher s F1
evil.gif

Ce je tema F1 novice je tema F1 novice in v njo spadajo novice povezane s svetom F1. Pa naredite potem temo za vsakega dirkaca posebej.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
No vidis. Ostani v svojem svetu, ce je tam lepo. Zakaj bi rinil nekam, kjer ti ni.

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Žal med današnjo F1 in penzionistom ne vidim nobene povezave. Samo prepucavanje za brezveze...
Ne vem kje ti vidiš povezavo
evil.gif

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Vidim kaj tocno? Ce ne razumes, pac ne razumes... Je fajn brat o naglavnih kapcah ne? In pol se folk zgraza nad Alisicem... Res ste rejserji, uni ta hudi ;-)

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ja res. Ker on je bil vedno tako dalec od formule 1. Meni tudi Vettel ni vsec. Pa Hamilton. Pa Massa mislim da je kekec. Za Schumacherja sem itak ze povedal, da mi ni. Mislim, da bi novice o vseh omenjenih morale iti v drugo temo in ne pod F1. Ne vidim kako vezo imajo z F1.

Tudi lastniki mostev in konstruktorji nimajo kaj iskati v F1 novicah, ko pa jih nikoli nisem videl dirkati.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Vidim kaj tocno? Ce ne razumes, pac ne razumes... Je fajn brat o naglavnih kapcah ne? In pol se folk zgraza nad Alisicem... Res ste rejserji, uni ta hudi ;-)

In o 21 miljonih za nekaj let cloveku, ki je prakticno upokojen? Ja ce imam cas, zakaj pa ne. Ce bi se Hillu kaj takega dogajalo bi tudi o njem prebral.
Toliko bolje vidim koliko so nekateri nasi opevani sportniki vredni izven nasih meja. Se na vrhuncu kariere ne dobijo niti priblizno toliko.

In ce se ti ne zdi zanimiva novica, koliko zasluzijo nekdanji dirkaci tudi po izteku kariere, pac ne rabis brati. Potem jo pa komentiras kolikokrat?

Nazadnje urejeno: