F1 novice sedmič

el84

Zelenc'
1. sep 2013
6
0
1
hahahahahaha ta je dora Bajkman

Šumi je vidu stopničke in to z popolnoma nekonkurenčnim dirkalnikom.....BTW se mi bruha ko čujem Šumi samo to so dejstva..
Rossi je na isti poti kot šumi (mogoče malo boljši) ampak še vedno že nekaj let ni nič iz njega........Novinci so ga preštudirali in dedek nima več idej....Pa čeprav mi je Rossi najboljši (Marc more še dobit svojih 5min in 7 naslovov da mu pride do kolen), dejstvo je da ne more več delat tega kar je počel pred leti....Edino kar mu še gre je obračanje denarja
wink-1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ah. Tudi jaz Schumacherja ne maram in ima en naslov vprasljiv (Hill). Ampak vseeno je bil najboljsi dirkac in se sedaj sluzi denar, ki ga niti mnogi aktivni dirkaci ne bojo nikoli videli. Tega denarja mu ne daje drzava ampak privatna podjetja.

Mi je pa smesno, kako nekateri iz ene dirke ali sezone delajo slona in to v kakih 50 postih kar vztrajajo pri svojem. Ne da bi to enkrat rekel, ampak mora ponoviti 50x kot da bo potem koga uspel prepricati. In potem se kaze nekonsistentnost z motogpjem, kjer je glava naravnana v cisto nasprotno smer. Zaradi nekdanjih rezultatev je nekdo car, ceprav ze vec let ni naredil nic.

Aja. Pa Hamilton je car, ker je v 29 letu in ima ze en naslov prvaka, na letosnjih enajstih dirkah je pa tudi ze enkrat zmagal. Car en. Vprasanje, ce bo kdo uspel njegove rezultate kdaj izboljsati. Po moje bo ob koncu kariere lahko kupil cevljarja z vsemi hribi okoli njega.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Razlagaj si kot zelis, sem ti napisal da se strinjam glede Valeta. Nasplosno mi je bolj simpaticen kot cevljar tako da...pa tud rezultate ima se vedno boljse. Ampak da bos zadovoljen: ja, res je, Lorenzo ga na istem motorju sola. Ni mi problem potrdit necesa kar se vidi, za razliko nekaterih tukaj..

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Simpaticnost in dosezki ne grejo nujno z roko v roki. Tudi meni Schumacher ni simpaticen in sem skakal, ko je imel okvaro. Ampak vem, da je najboljsi. Ne bom rekel, da mi ni tezko priznati, ampak dejstvo je pac tako. Upam, da ga kdo preseze, ceprav vprasanje, ce mi bo tisti simpaticen
smile-1.gif

Sicer 2 razlicna sporta ampak: Rossi je osvojil 6 naslovov prvaka, Schumacher jih je 7. Rossi 67 zmag, Schumacher 91. Toliko v pomoc, da bos lazje znal oceniti dosezke.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Ma kaka statistika. Ze cel cas je govora o zadnjih treh letih cevljarskih. Nekateri trdimo, da suma ni pokazal nic in odprto napisemo zakaj. Priznej ze enkrat, da je bil povratek podn, nobenih rezultatov in da so se ga losal. Pogresajo ga nikakor ne ali mislis da mecki kaj kolca po njem? Odkar ga ni, cvetijo, dogaja se vse kontra kot so nekateri tukaj napovedovali. Temu ne mores oporekat. Glede Valeta se strinjam(o), da ni vec to kar je bil, glede sume pa nikakor, sama preskakovanja na krneki. Sej razumem, najbrz pece priznat, sam tako je. Lazje je preskakvat na mojo objektivnost, Valeta, statistiko...ministrstva etc. sam vse to se zmerom ne spremeni dejstva, da je bil povratek dizastr - to pa nikakor, blasphemy :)

edit: naj se ta tema preimenuje v gnojnico ali kaj takega, ker smo jo uspesno spremenili tocno v to, ne najdem druge oznake...

Nazadnje urejeno:

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
No meni se ni zdel tako slab. Vprasanje koliko denarja je tudi na ta racun potegnil Mercedes. In koliko izkusenj je dobil. Ja rezultatov pa res ni bilo pravih, ampak zacenjali so prakticno iz nule. V zgodovini F1 ni veliko mostev, ki so takoj ob vstopu zacela zmagovati.

Saj tudi letos niso pravi. Se se spomnis kako jim je slo do tistih testiranj, ki so jih poskusali skriti?
So pa to testiranje res dobro izkoristili in so po njem vsaj dosegli precej vecjo konstantnost. Vseeno pa so se kar precej oddaljeno od cvetenja. Imeli so tudi veliko srece, da so jo odnesli s tako milo kaznijo.

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.933
396
83
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Sicer 2 razlicna sporta ampak: Rossi je osvojil 6 naslovov prvaka, Schumacher jih je 7. Rossi 67 zmag, Schumacher 91. Toliko v pomoc, da bos lazje znal oceniti dosezke.

6 jih je v GP-ju, ma še enga iz 500. + 13 zmag. ( sry, mogu sm)

Drgač pa.
Čakam, da ta debata rata še bol butasta, pa da še kazga Loeb-a not umešate
tongue-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Eh fotr je slab na RoC posamično, v nations cup se samo šlepa zraven vettla in tam zmagujeta zadnja leta, posamično pa noben ni naredil nič.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Če koga zanima:

http://www.megabon.eu/italija/saronno/ogled-vn-italije-z-nocitvijo-v-hotelu-2_regular_2575/

Citat:

Ste zagret oboževalec formule 1? Ne zamudite te priložnosti, da si ogledate dirko Velike nagrade Italije na znamenitem dirkališču v Monzi! Vaš obisk v Italiji bo popolnoma brezskrben, saj ta ponudba vključuje tudi bivanje v nadstandardnem hotelu Pioppeto. Vi pa se lahko zgolj prepustite neponovljivemu vzdušju in navijanju za svojo najljubšo ekipo!

Hotel Pioppeto Saronno leži na strateški lokaciji ob izvozu za Saronno, ob avtocesti A9 Milano – Como – Chiasso. Ima dober dostop do letališč, jezera Como in bližnje Švice, in je popolna začetna točka za dostop do različnih turističnih destinacij v okolišu Lombarda.

Kvaliteta bivanja in gostoljubnost sta njihova glavna aduta. Sobe so udobne, prostorne in dobro opremljene, po celem hotelu pa vam je na voljo tudi Wi-fi. Seveda ne smete prezreti bogatega samopostrežnega zajtrka, številnih dobrot in svežih izdelkov.

Široko in priročno parkirišče je na voljo vsem gostom. Gostoljubje boste občutili tudi v restavraciji La Terazza, ki vam bo pripravila pravo popotovanje po okusih.

Doživite enkratno atmosfero dirke Formule 1, ki jo znajo pripraviti samo Italijani, in se obenem razvajajte v hotelu, kjer se združita udobje in sprostitev!

Citat:

PONUDBA VKLJUčUJE
2x nočitev v dvoposteljni sobi v hotelu Pioppeto za 2 osebi
Bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi
2x vstopnica za ogled VN Italije (Monza Formula 1), karta velja 3 dni (petek, sobota, nedelja), karta je za stojišče
Brezplačen Wi-Fi
Brezplačno parkirišče
Bon je unovčljiv samo od 06.09.2013 do 08.09.2013

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Pokaži en stavek, ali trditev, ki sem jo izrezek kot sveto resnico in ni podkrepljena s člankom?

PS, še vedno čakam na "material" od tebe, na podlagi katerega si začel verjetno da so fotra "nagnali"...

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Ti najbrz rabs potrdilo tud, ko gres z WC-ja, je tako? Nonstop eno te isto ti pa tud ne morem pisat, je ze folku (in men) dopizdilo. Pa ti men povej, zakaj so ga pr ferariju zamenjal s Kimijem, pr mercedesu pa s Hamiltonom - ce je tak car? Prvi so ga po hitrem postopku odpikal, je blo k da bi bombo vrgu, kr naenkrat je objavu penzijo, kao nepreklicno. Pr drugih pa ocitno vsej pozitivi navkljub, ki jo ima, le ni bil dovolj dober za njih - ne vem zakaj bi se nekdo sicer odrekel nekoga s takim znanjem, karizmo in potencialom za oglasevalce? Ce danes pogledamo, boljse poteze mecka ni mogla nardit. Glede dokazov, ki jih zelis pa tole: sam ne rabim papirja, na katerem bi pisalo tocno to, kar bi ti rad slisal oz. videl. Ga ni in ga ne bo, kar pomeni, da bo zate vedno car careva. Imas pravi pristop, bravo :p

Nasprotno me pa zanima odgovor na zgornje vprasanje, ker cist zares, ce zanemarim svoje razmisljanje, ne vidim enega pametnega razloga zakaj bi kdo pri zdravi pameti to naredil taki sili, kot naj bi bil. Nekaj je ze blo narobe...tak cvet se naceloma neguje ne pa podi stran. Drugace pa, iskreno upam da pride nazaj vsaj se enkrat, ce ne dvakrat...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Niso ga zamenjali, sam je rekel, da gre, saj pa to ja piše povsod. Če ne bi, bi naredili tako, kot recimo s baričelom, trulijem...ko ga pač nihče ni več povohal, ko je končal pogodbo z enim moštvom in je moral končati. Fotr je pa sredi sezone naredil tiskovno, kjer je vse razložil, bili so prisotni tudi vodilni iz moštva.

Al misliš, če se bi nekoga hoteli tako na hitro rešiti, da bi se dalo vodstvu jebati s neko tiskovno in potem tam trositi laži? Zakaj?

sajkek, to je za 2 osebi, torej 200 na osebo...meni se zdi zlo ugodno, koliko pa stane same karta? Kakšnih 100 ziher, ne?