Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Še moje mnenje:
3. Webber...ta model je moral v zadnjem mesecu dibit kako kuverto pod mizo. Ker je za 100% mu "forma padla" v roku par dni...nemogoče.
.
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
rosberg je bil danes dober ravno na račun šumelna, ki mu je podaril SC fazo. sploh je šumi bil do vrtenja na 6 mestu.
ceprav mi je bil weber bolj simpatičen kt dirkač in sem na konuc navijal zanj, sem vseeno in tudi druzba sredi dirke zaceli navijat za vettla, mladič je dobro odvozil tudi ravno prav je agresiven. Weber je danes razocaral. Alonso jokica, petrov bi mu moral zlajf potegnit, špancu cmeravemu.
Relativno napeta dirka. Čakamo next year.
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Alonso jokica, petrov bi mu moral zlajf potegnit, špancu cmeravemu.
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Alonso jokica, petrov bi mu moral zlajf potegnit, špancu cmeravemu.
A so kje kaksni posnetki Alonsovega jokanja ?), mi pa le prihranite komentarje o tem da "ce bi se pa ubil po parih naslovih, bi bil pa res car", kakrsni padajo v sosednji temi. Enostavno ne, isto je antipaticen kot tisti njegov sonarodnjak, s katerim ga tako vneto primerjajo.
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ne ne.. tolazila sta ga: "Fernando, pa saj si boljsi kot Petrov no, srece nisi imel, rus je pa cheater, ne skrb no"
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
drugače pa da vidim tebe junaka, ki bi ravnodušno sprejel naslov svetovnega prvaka v F1 pri 23letih, po tem, ko te je večina že davno odpisala in si imel pred zadnjo tekmo najslabše izhodišče (razen hamiltona, ki je bil praktično v nerealnem položaju za zmago v prvenstvu)