Radirko: jaz verjamem na to kar si napisal, vendar je tukaj še ena zadeva in sicer ta, da sem jaz totalni LAIK za te zadeve in mi lahko tehniki od EVJ trdijo, da do mene pride najboljši signal in jim bom verjel, ker se ne morem z njimi prerekt če se pa ne razumem v te zadeve in ne morem vedet, ali pride res dober signal ali ne....
Danes je tehnik od EVJ imel s seboj le tisto majhno TV, ki jo nosi v torbi in en ojačevalec. Najprej je moj kabel iz tvja priklopil na to svojo majhno črnobelo tv, ki jo nosi s sabo. Verjetno (nisem gledal) je preklopil na digitalne kanale in izbral slo1, kjer ni imel težav s kockami.... Potem je kabel ponovno priklopil na moj tv in dodal neko škatlico (baje ojačevalec) in ojačeval signal iz 75db do 85 ali 90db. potem sva tv ponovno prižgala in na analognih kanalih je bila mreža....slika je bila v bistvu mrežasta, medtem ko pa na digitalnih kanalih je bilo še slabše! kocke so se več krat pojavljale kot prej, ko je bilo manj signala....
tudi pri info o signalu (kar mi omogoča tv) je pisalo, da je dotok signala le 69%, čeprav je tehnik nastavil na 90db signala...
to je vse, kar mi je povedal in pokazal ta tehnik in jaz nimam kaj. sicer pa ta tehnik tudi sodeluje v tej temi pogovora, uporabniško ime ima smucar in lahko on napiše kaj več oz ga lahko kar vi več vprašate.
smucar je dejansko ta tehnik, ki je bil danes pri meni, saj to kar je napisal (prvi post na 6. strani te debate) mi je danes identično povedal in zato menim, da je to on.