Eurotax

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Mene pa zanima če se da na netu FREE pogledati koliko je vreden avto po tej cenitvi.
Glede na to da so mi v avtohiši obljubili da mi ga ocenijo po evrotaxu staro za novo bi rad malo vedel preden grem tja.
Ker tam...............nikoli ne veš
redface-1.gif

LP

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
745
86
28
Odkupno (!) za model z osnovno opremo dobiš tukaj. Kakšno bazo uporabljajo ne vem je pa podatek praktično identičen eurotax cenitvi (vsaj v primerih, ki sem jih sam preveril).

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
745
86
28
Za avto iz tvoje garaže? Če se ne motim je bil Scenic AIR nekje na nivoju opreme Authentique. Je pa res, da je ta tvoj videti dobro opremljen. V vsakem primeru je razlika pri vrednotenju vsega nekaj 100€.

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Uporabna stran!

Vendar bi jaz rabil cenitev določenenga vozila po eurotaxu, kot ga uporabljajo naši trgovci.
Ima kdo možnost posredovati to informacijo. Lahko na zs! Lepo prosim!

Hvala in lp!

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
pošlji mi zs za katero vozilo gre, motor, letnik, oprema... blabla, pa ti jutri odgovorim

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Samo da bos dosledno upošteval eurotax seveda.
Torej tudi odbitek kilometrov, odbitek stroškov za morebitna popravila ( ličanje, servis, zavore,etc...) .

smirk-1.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Mene pa zanima če se da na netu FREE pogledati koliko je vreden avto po tej cenitvi.
Glede na to da so mi v avtohiši obljubili da mi ga ocenijo po evrotaxu staro za novo bi rad malo vedel preden grem tja.
Ker tam...............nikoli ne veš
redface-1.gif

LP

...sicer pa Audatex in Eurotax niso poceni heci...naprimer 300€ mesečnega najema licence + 0,45% vrednosti kalkulacij....
smirk-1.gif