Eurobasket 2013

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Španci so še vedno odlični, samo klop imajo pa tokrat precej krajšo in primerljivo z ostalimi.
cheer.gif

Ker problem zadnjih let je bil, ker so imeli 2 enakovredni peterki.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Slaba tekma. Tudi na španski strani so z razdalje prostega meta falili po celo tabo. Na celi tekmi pa toliko košev kot jih da na eni NBA tekmi ena ekipa.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Dost da majo eno peterko samih nevarnih....sej je sam Rudy uletu, pa razbil Hrvate, pa k se on usede pride Calderon, pa pol se Rubio....ja sej ne mors. Hrvati so bli cist bedni.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Gledal sem prvi polčas. Meni je bila tekma všeč, razen konca prve četrtine dobra obramba na obeh straneh. Hrvati niso bili toliko slabši, kot je kazal rezultat (govrim za prvi polčas), samo zadeti pa niso mogli niti bazena...

I

Izbrisan uporabnik #488

Gledam tekmo.

Kak je pa tale G.Dragiæ podn, to ni res.

Na klop takoj bedneža.

I

Izbrisan uporabnik #488

Si gledal? izgubljene žoge, brez kosa, nervoza. Bogo je bilo to.

Hvalimo lahko Vidmarja, Blazica.

Lakovica je tudi cajt povozil

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
A se sam meni zdi, al fantje delujejo malo izgubljeno in živčno? Učinek prve tekme?

Meni se je že Litva začela prikazovati. Če bi nam nasproti stala kolikor toliko spodobna ekipa, bi bili že na -20. Še dobro, da Čehi nič ne zadanejo, toliko odprtih metov kolikor so imeli...
Napad pa spet isti ku...: postavljene akcije nam z lahkoto razbijejo (Čehi!); p&r ne obstaja; mečejo se trojke - rešuje nas individualna kakovost....

Litva deja vu

Žibrat&Horvat pa poden... Žibrat: "po 5 minutah že vodimo za 6 točk" - kot da bi prvič basket gledal.