Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Slaba tekma. Tudi na španski strani so z razdalje prostega meta falili po celo tabo. Na celi tekmi pa toliko košev kot jih da na eni NBA tekmi ena ekipa.
Dost da majo eno peterko samih nevarnih....sej je sam Rudy uletu, pa razbil Hrvate, pa k se on usede pride Calderon, pa pol se Rubio....ja sej ne mors. Hrvati so bli cist bedni.
Gledal sem prvi polčas. Meni je bila tekma všeč, razen konca prve četrtine dobra obramba na obeh straneh. Hrvati niso bili toliko slabši, kot je kazal rezultat (govrim za prvi polčas), samo zadeti pa niso mogli niti bazena...
Meni se je že Litva začela prikazovati. Če bi nam nasproti stala kolikor toliko spodobna ekipa, bi bili že na -20. Še dobro, da Čehi nič ne zadanejo, toliko odprtih metov kolikor so imeli...
Napad pa spet isti ku...: postavljene akcije nam z lahkoto razbijejo (Čehi!); p&r ne obstaja; mečejo se trojke - rešuje nas individualna kakovost....
Litva deja vu
Žibrat&Horvat pa poden... Žibrat: "po 5 minutah že vodimo za 6 točk" - kot da bi prvič basket gledal.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.