V Ukrajini umira vse več Američanov: "Prosil me je, naj ga ubijem, da ga ne bi zajeli"
Ameriški prostovoljec je opisal, kako je na bojišču na vzhodu Ukrajine ostal brez dveh soborcev, ki sta bila prav tako Američana.

Zakaj pa ne?Sankcije za blago, ki ga ni mogoče nadomestiti, se lahko uvaža iz rusije.
Verjetno si ne želiš da Adrija zapre proizvodnjo
Ja, v mladih letih se propaganda najbolj prime. Tile ukrajinski otroci bodo sedaj že počasi mobilizirani za na fronto. Dobro so jih naučili..Lepo ucijo podmladek, v mladih letih se propaganda najbolj prime. To pove da putler noce miru ampak hoce cimvec orkov vzgojit da bodo cez par let brez vprasanj sli v neko novo njegovo zblojeno mesoreznico.
Drugace pa vsa cast modelu, ko bi le bilo vec takih
Sem link od videa že nekoč objavil, ampak si ga očitno spregledal.Lol, spet kao nek "jak" proti argument. Gremo rect da je tvoj screnshot (spet lol, vsak lahko nalepi sliko in doda poljubne podnapise) resnicen, sicer dvomim ampak naj ti bo.
Iz kot je posnetek? Daj video objavi ker screenshot in podnapisi....verjetno tudi ti vidis kako se to lahko zmanipulira?
Si predstavljam kaj bos napisal, ma ni vazno, ker bo itak manipuliranje, whataboutism in poiskus delanja bedaka iz drugih, kajne?
Glavno je da se taki posnetki kot je ta katerega sem objavi sirijo po spletu. Mogoce kak zaslepljenec spregleda! Tebe vem da ne bo premaklno ker si prevec spran, zgleda da se je tudi pri tebi zacelo v ranem otrostvu.
mirsi še mariskdodrug bo mobiliziran direktno ali indirektno ker rusov po teh dejanjih 3/4 sveta videt ne mnore. Ni fronta edina opcijaJa, v mladih letih se propaganda najbolj prime. Tile ukrajinski otroci bodo sedaj že počasi mobilizirani za na fronto. Dobro so jih naučili..
V reali tam okoli 1/6 sveta.mirsi še mariskdodrug bo mobiliziran direktno ali indirektno ker rusov po teh dejanjih 3/4 sveta videt ne mnore
A to so to žensko šli v Severno Korejo vprašat, ker internet jim kot vemo ne nese čez mejo ??? Al kako so ti anonimneži prišli do nje?Ženska iz Severne Koreje, ki je spregovorila pod pogojem anonimnosti, je priznala, da se vse več družin boji, da se njihovi sinovi, očetje, bratje v primeru, da jih pošljejo v Rusijo, od tam ne bodo več vrnili. Odkar so se njihovi vojaki začeli bojevati v Rusiji, se zmedeni Severnokorejci sprašujejo, zakaj se borijo proti Ukrajini in ne proti ZDA – državi, ki jo režim predstavlja kot glavnega sovražnika.
Lahko bi zaznal sarkazem, ampak je jasno da ti to ne gre, kot marsikaj drugega ne...A to so to žensko šli v Severno Korejo vprašat, ker internet jim kot vemo ne nese čez mejo ??? Al kako so ti anonimneži prišli do nje?
Morajo pa korejci pridno delat na črno, da plačajo 500$ za potrdilo z uradno plačo par dolarjev. Aja, komu pa plačajo ta to potrdilo?
Mirsi, a si ti eden tistih ki nastavi še drugo lice in ko to ni dovolj potegneš hlade dol se prikloniš in rečeš še me daj?Ja, v mladih letih se propaganda najbolj prime. Tile ukrajinski otroci bodo sedaj že počasi mobilizirani za na fronto. Dobro so jih naučili..
mirsi se ne prikloni, mirsi zahteva in to ne samo zase ampak tudi za druge in v imenu drugihMirsi, a si ti eden tistih ki nastavi še drugo lice in ko to ni dovolj potegneš hlade dol se prikloniš in rečeš še me daj?