Eurobasket 2013

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Hočejo spektakel, karte prodajajo za velike €, od mest zahtevajo hude kotizacije... hkrati pa niso sposobni zagotoviti najboljših košarkašev posameznih ekip. V skoraj vsaki ekipi so odpovedali 2-3 iz prve peterke.... Hvala lepa za tak spektakel.

EDIT: Sem se psomnu komentarja na hrvaški televijiziji pred leti:

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Temu je treba državljanstvo vzet. Zaslužil je v karieri na desetine miljonov dolarjev pa ne more "reskirat" in igrat domačega evropskega prvenstva. Če sem jaz policaj na Brniku mu ob pristanku prepovem vstop v državo in naj gre nazaj od koder je prišel.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Citat:
Pišem ti zato, da vam sporočim, da sem se odločil, da ne bom igral za reprezentanco! Rad bi se zahvalil Božotu za njegovo podporo! Sem razmišljal veliko o tem in sem prišel do zaključka, da se je preveč stvari zgodilo v preteklosti, ki sem jih odpustil, ampak jih nisem pozabil! Vem, da bo to razjezilo veliko ljudi, ampak jaz sem trenutno srečen in nameravam tako tudi ostati! Reprezentanci pa želim vse naj naj, pa da bi vsi fantje bili zdravi in pa seveda čim boljšo uvrstitev na EP 2013! Hvala za razumevanje!

Kot neka zamerljiva pičkica?

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
je še kdo en malček zaskrbljen pred EPjem glede na žalost, ki jo imamo v ekipi?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Pa saj ni tako grozno slabo. Na koncu mi je prav všeč in upam, da bo čim več mladih prišlo not, se bodo vsaj borili.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Požrtvovalnosti nam ne manjka. Upam, da pridemo vsaj tako daleč, da mladost (neizkušenost) pride na preizkušnjo
wink-1.gif
Se bojim, da četudi v drugih reprezentancah ni glavnih zvezdnikov, imajo prednost v izkušnjah in bi nas lahko "rutinsko" ustavili na kakšni "ključni" (čeprav so vse tekme pomembne) tekmi.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
IMO uspeh na domačem prvenstvu ni vreden prav dosti - lep primer je naša rokometna reprezentanca, po domačem uspehu je bila zadeva zaključena. Mislim, četudi dobimo medaljo, bo na naslednjem prvenstvu tako in tako zopet stara zgodba. Fora je, da si v vrhu vseskozi, ne pa enkrat na 50 let, ko tvoja država dobi organizacijo.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
IMO uspeh na domačem prvenstvu ni vreden prav dosti - lep primer je naša rokometna reprezentanca, po domačem uspehu je bila zadeva zaključena. Mislim, četudi dobimo medaljo, bo na naslednjem prvenstvu tako in tako zopet stara zgodba. Fora je, da si v vrhu vseskozi, ne pa enkrat na 50 let, ko tvoja država dobi organizacijo.
bonk.gif
in kje so bli prej nasi rokometasi? da ti osvezim spomin, vedno blizu vrha... potem je pa dnarja zmanjkal in s tem tudi mladinskega pogona...