Eurobasket 2013

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Samo v bistvu je smešno, igrali smo proti ekipi s 6 NBA-jevci, od tega 3 od Spursov, pa se menimo, kako to, da nismo zmagali.

Glej (skoraj) tako ekipo smo meli mi včasih, pa so nas vseeno premagali. Je pa res, da smo mi meli "samo" 2 od spursov. (Takrat so bili v NBA Udrih, Nesterovič, Nachbar, Brezec).

Oni so imeli Parkerja, mi pa ne, to je vse. Lahko bi zmagali, ampak za to bi bila potrebna dobra ekipna igra v obrambi IN napadu.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Kot prvo so tisto tekmo izgubili v prvih 5 minutah. Kot drugo, so zelo mlada ekipa, kar pomeni, da bodo precej bolj motiviranih od naših.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Citat:
Uporabnik chancey pravi:
Sicer pa to ni slovenska reprezentanca, naštejte mi prave Slovence razen Lakoviča in Nachbarja (pa še tega po priimku ne bi dala med Slovence).
smirk-1.gif

Kako to misliš???

4 Uros Slokar KC 2.10 14.05.1983 Ljubljana (SLO) n/a
5 Jaka Lakovic OI 1.86 09.07.1978 Ljubljana (SLO) Avellino
6 Jure Balazic KC 2.04 12.09.1980 Novo Mesto (SLO) Tofas
7 Nebojsa Joksimovic B 1.93 17.11.1981 Koper (SLO) Union Olimpija
8 Edo Muric K 2.01 27.11.1991 Ljubljana (SLO) KRKA
9 Jaka Blazic B 1.96 30.06.1990 Jesenice (SLO) Red Star
10 Bostjan Nachbar K 2.06 03.07.1980 Slovenj Gradec (SLO) FC Barcelona
11 Goran Dragic OI 1.94 06.05.1986 Ljubljana (SLO) Phoenix Suns
12 Zoran Dragic B/K 1.96 22.06.1989 Ljubljana (SLO) Unicaja Malaga
13 Domen Lorbek B 1.98 06.03.1985 Kranj (SLO) n/a
14 Gasper Vidmar C 2.10 14.09.1987 Ljubljana (SLO) Fenerbahce
15 Mirza Begic C 2.16 09.07.1985 Bijeljina (BIH) Olympiacos

Od zgoraj naštetih ima čisti čisti SLO priimek še vsaj Vidmar, lorbek, Blažič, Balažič, Slokar.
Drugi so vsi rojeni ti (razen Begič) in ne vidim v čem je fora če predniki niso.
Verjetno so francoski igralci vsi pravi francozi??

Ni to fuzbal.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Kako bo pa tvoja postava igrala v obrambi????
2 centra, Slokar ki je 4 + 3 beka. Krila bi bežala na vsakem koraku.
Za probat je samo ne v 1/4 finalu.

Cona 3-2 (3 pod košem); idealno bi bilo 2-1-2, ampak za to mora biti ekpia uigrana kot stroj. Uspešno cono 2-1-2 sem dosedaj videl samo pri Tučiji 2010.

Sem povedal, daje treba take zadeve sporobavat na (zaprtih) prijateljskih tekmah. Ampak mi smo raje prvaki pripravljalnih tekem....
bonk.gif

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Če si se kaj aktivno žogal veš, da je to ena najtežjih obramb za igrati.
Dobro cono (sploh 2-1-2) igra malo reprezentanc. Rabiš malo več pripravk kot 1 mesec.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Jaz ne pljuvem, ker sem realen o zmožnostih. Premagajo lahko vsakega ja, le s državami bivše juge imamo probleme, še posebaj s hrvati.
Res imamo hude probleme z njimi. Vsakih 18 let nas enkrat premagajo.
hysterical-1.gif

Darjan, ti si naš športni Vučko, skrbiš za vsakodnevni humor.

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Citat:
Uporabnik chancey pravi:
Kakorkoli obrneš za vse so krivi hrčki
evil.gif

Če bi mi premagali hrčke v 1. delu, potem bi imeli točko več v 2. delu, če bi Grkom uspel zadnji met v rednem delu in bi premagali hrčke(tudi to nebi bilo nujno potrebno, saj bi še vedno mi imeli zmago več in bi bili pred hrčki, če bi mi potem premagali Fince, bi potem mi dobili Ukrajince v četrtfinalu. Če bi jih mi potem premagali, bi šli v polfinale
cheer.gif

Tako da ja, hrčki so krivi za vse
evil.gif

Oprosti ampak ti si kr.ten.
Dober, da imamo slovenci hrčkote, ki so krivi za vse naše poraze a ne?
Takšne privoščljivosti, kot smo jo pokazali mi, ko so hrčkoti izgubili s Španci, ....
uf-1.gif

Aja, hrčkoti po tisti tekmi niso izgubili nobene tekme za razliko od nas seveda
evil.gif
, pa naj še kdo reče da Finci in Poljaki ne štejejo. Vsaka zmaga šteje....
Sicer pa to ni slovenska reprezentanca, naštejte mi prave Slovence razen Lakoviča in Nachbarja (pa še tega po priimku ne bi dala med Slovence).
Toliko sem hotela napisat, ker oglašala se v tej temi ne bom več in me žalitve, ki bodo nedvomno prihajale na moj račun ne motijo.
smirk-1.gif

sarkazm off
evil.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

Glej (skoraj) tako ekipo smo meli mi včasih, pa so nas vseeno premagali. Je pa res, da smo mi meli "samo" 2 od spursov. (Takrat so bili v NBA Udrih, Nesterovič, Nachbar, Brezec).

Oni so imeli Parkerja, mi pa ne, to je vse. Lahko bi zmagali, ampak za to bi bila potrebna dobra ekipna igra v obrambi IN napadu.

Maš prav.

Kakorkoli, izpade, da smo tradicionalno luzerji. Zato ne razumem tistih, ki so prepričani, da bi bilo boljše, če bi igrala Udrih in Erazem. Mogoče bi bilo še slabše. Smo že imeli hudo zvezdniško ekipo na prvenstvu, pa pokazali nič.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Če si se kaj aktivno žogal veš, da je to ena najtežjih obramb za igrati.
Dobro cono (sploh 2-1-2) igra malo reprezentanc. Rabiš malo več pripravk kot 1 mesec.

Ja vem, saj sem tako tudi napisal, mar ne?
So se pa naši že lani poleti žogali in pomanjkanje časa ne sme biti izgovor. Če hočeš na vrh, moraš obvladati tudi cono.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Kaj pa danes, bo kaj resnosti še ali je nasim popolnoma padlo dol?
Sicer pa se oj pogled. Pred prvenstvom se si rekel, da bo itak ista zgodba kot doslej, pol pa seveda pades noter z vsem tem pompom in komentarji, kolk smo oh in sploh...mrš.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

Maš prav.

Kakorkoli, izpade, da smo tradicionalno luzerji. Zato ne razumem tistih, ki so prepričani, da bi bilo boljše, če bi igrala Udrih in Erazem. Mogoče bi bilo še slabše. Smo že imeli hudo zvezdniško ekipo na prvenstvu, pa pokazali nič.

Udrih - meh, tud če ga ni, čeprav slabše kot Lakovič bi bilo že težko, pa še 10 centi je večji.
Lorbek bi se nam pa pošteno poznal pod košem.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Super taktika Božota, šparat se proti franciji, da bomo lahko pol v tekmi za 5. mesto zmagali in šli na SP! Bravo stari lisjak. /sarcasm

Očitno sta Joksimoviæ in Slokar dobra samo za tekme, ki jih ni treba zmagat al kaj? Al je oba šparal za danes?

bebček.press

Killerius

Pripravnik
11. jul 2010
149
14
18
Ja to, da danes trojke mečemo 7/12, učer pa 0/12 nima nč pr tem.
Pa da nam Srbi velik več puščajo tud ne.