Eurobasket 2013

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Sej ni bil edini. Dobr so nas odrezal od kosa. Ma nic, 5-ti bomo, cutim :p

Lakovič 10 minut. 0 točk, 0 podaj, 0 skokov, 1 izgubljena žoga, 3 osebne napake.
bonk.gif
Da ne omenim kaj mu je parker delal.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Ma dej, v rit se kusn pezde... Kako je lahko kritizirat a ne? Ce bi pa zmagal bi se pa slinu k polz najbrz... sami struckoti...

Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Hehehe... Slovenija postavljena na realna tla. Ampak prepotentni slovenci smo spet mislili da smo najboljši in še enkrat se je pokazalo kam te pripelje precenjevanje samega sebe. Ampak slovenci tega ne bomo ugotovili.

Zdaj pa brat samozavestne komentarje celega dneva na rtvslo in prepričanja v zmago in se smejat :D

Kaj pa bos, ce na domacem prvenstvu igrajo kot igrajo?
Malo kriticnosti nam ne bi skodilo.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Sej jst tud ne. Samo mislim da selektor bolj ve kot mi kaj in zakaj. Je pa seveda po bitki najlazje iskati luknje v vodenju in pribijati na kriz. Tega je tu polno, zal. Ne leti nate, na splosno mislim, slovenceljni smo taki 'po defaultu' :) Danes smo bili enostavno slabsi oz. nadigrani. Gremo dalje, kjer bomo upam da boljsi in to je to glede tega. Šinfajo naj slabici...

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ne rabis. Lahko si tudi srecen, lahko isces razloge za uspeh.

Drugi pa so lahko kriticni in prav je tako. Ni samo ena tekma, ki je bila slaba. Celo prvenstvo je porazno.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Igralcem tudi jaz ne oporekam, Božo pa meni ni bil všeč že na prejšnjem prvenstvu, pa tudi sedaj se ni nič spremenil. Njegovo angažiranje mi že takrat ni bilo všeč in mi tudi nikoli ne bo. Njegove poteze bi se dalo komentirat v nedogled, ampak nima smisla...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Nebojšo bi moral dati vsaj 1 četrtine prej že !!!!!! BOŽO?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ne ni porazno, ampak je normalno glede na zmožnosti te reprezentance.

Če ne bi igrali doma, niti do četrtfinala en bi prišli, to je povsem jasno.

Ne vem, kaj ste eni pričakovali? Medaljo?

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Če bi igrali tko kot proti Italiji bi bila dane szmaga.

Mogoče pa bi francija tudi malo bolj stisnila potem? Dare igrali so pač toliko, kot so morali, za zmago...itak se morajo šparati za naprej. Naši pa še doživijo popušitis od srbov, pa lahko gredo "domov".

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ne gre se toliko za medaljo. Seveda je upraviceno pricakovati, da izkoristimo domaci teren in pridemo do medalje.

Ampak do medalje je potrebno zmagati nekaj tekem, kjer ni popravnega izpita. Porazno ni samo zaradi danasnje tekme ampak tudi tekem pred to. Finska, Ceska, Poljska. ... Danasnji poraz je bolj kot ne samo se pika na i.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Celo prvenstvo porazno? Bilo je nekaj lepih zmag... Očitno nekateri mislite, da smo USA.

Pa tudi meni Maljkovic niti malo ni vsec, eluje pocasen pri reagiranju na dogajanje na igriscu.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Čehe smo premagali, Poljska in Finska pa bile povsem nepomembne tekme, zakaj bi tam trošil moči po nepotrebnem?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
Igralcem tudi jaz ne oporekam, Božo pa meni ni bil všeč že na prejšnjem prvenstvu, pa tudi sedaj se ni nič spremenil. Njegovo angažiranje mi že takrat ni bilo všeč in mi tudi nikoli ne bo. Njegove poteze bi se dalo komentirat v nedogled, ampak nima smisla...

Kaj je Maljkoviæ kriv za Lakovičeve, Begiæeve in Dragiæeve idiotarije?

Edino, ka rmu je moč očitati, da ne kliče time outa ob pravem času, ter da bi lahko Joksa več igral danes.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Če vidiš samo današnjo tekmo lahko razmišljaš tudi tako. Zakaj je po eni strani dal počivat Z. Dragiča toliko časa, zakaj je Gogija držal na klopi, v zaključku tekme pa ga forsiral. Ja tudi sam je počel "neumnosti in šel v prenekaterem napadu z glavo skozi zid, ampak zato je tam selektor da odloči kaj in kako. Poleg tega, nekako se je izoblikovala udarna petorka, on pa z menjavami poruši sistem. Sej mogoče jih spočije ampak če igralce nonstop rotiraš ne moreš od njih pričakovati kdovekaj. Poleg tega si si sam tudi postavil vprašanje zakaj Nebojša vstopi v igro v zadnji minuti. Očitno Božo ni spremljal njegovih iger, o tem da je zaustavljal prenekatere igralce, on pa ga ne da igrat. Medtem ko Lakovič očitno ni bil na tem prvenstvu tak kot smo od njega vajeni in je največkrat upočasnil igro, zakaj ga je potem sploh pošiljal v igro. Bi ga držal na klopi tako kot je Slokarja?
Ampak on je velestrokovnjak, z Zdovcem na klopi bi imeli bistveno boljšo igro in rezultat, v to sem prepričan...