Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Nobene zamere. Tvojemu mišljenju ne morem oporekat, saj imaš pravico do njega.
Moje osebno mnenje je, da sem s svojim blogom in objavami določenih del v ustreznih javnih medijih ter s pojavljanjem v določenih medijih naredil kar precej pozitivnih stvari v tem prostoru na področju avtomobilizma in sicer konkretno ravno na temo servisiranja, rezervnih delov in pa tega, na kar sem najbolj ponosen (ja, ne boš verjel, po tvojem brezposeln ekonomist, ki baje nima pojma, ker nima formalne izobrazbe) in to je nakupa rabljenega avtomobila. Precej ljudem so moji sestavki in nasveti preko pojavljanja v medijih odprli oči o delovanju trga rabljenih vozil in se niso pustili na suho nategniti (pa tukaj ne mislim na moje stranke). Kakšno leto nazaj je bilo kar precej javnega opozarjanja na to temo (tudi sam sem bil vključen v to) in rezultati na trgu se poznajo
., saj je vse to dalo ljudem misliti...
Tako da, tvoj brezposeln ekonomist brez kompetenc, je na svoje delovanje ponosen, saj je dosegel določene premike na trgu rabljenih vozil, kljub temu, da baje ne obvlada zadev.
Kot sem že zgoraj v enem odgovoru zapisal, moj namen ni in ne želim delati znanstvenih sestavkov na nivoju doktoratov, ki jih bo razumelo 5 top strokovnjakov v Sloveniji, temveč so moj cilj sestavki, ki bodo enostavno razumljivi laiku in bodo tako dosegli svoj namen, ki je izobraževanje širše publike.
Pa lep pozdrav od avtorja, ki je ponosen na svoje osnovnošolske sestavke.