EU časti tečaj varne vožnje na Vranskem

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
zrihtal sem dve, za brata in sestro...ampak kako pa zgleda potem termin ki je ob 13:00 ? 2 urci voznje, potem je tak že tema?

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
aja, pol pa ni panike
smile-1.gif
sicer ima pa avto tudi luči :D

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
4 komadi gremo 19.12.
Sem pa že od 7.20 klikal kdaj bo mogoče izpolnjevat
smile-1.gif

In potem v 7 poskusu odgovoril na vse pravilno
frown-1.gif
za ženo sem moral preko gsm ker imamo na firmi fiksni ip, v njihovi firmi pa tudi in je očitno bil že nekdo pred njo, ostali pa so si sami...

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.422
113
Pomurje
Hudiči, ste vsi doma in v službah za računalniki :-(

sem šel ob 6ih od doma pa pridem ob 20 uri domu.

Pa butelj nisem nikogar od vas prosil, da me prijavi.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Eh nic nisi butelj..samo to so pac slovenclji, ce je kaj zastonj prijavi vse ki jih poznas pa nima veze ce bodo potem sli al ne...saj vidis pametnjakovice ki so po par ljudi prijavli...da normalni, ki pac nimamo casa klikat cel dan po netu sploh nismo mogli razmisljat o tem ad bi se lahko prijavl ker je blo ze ob 10 vse zasedeno...

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.422
113
Pomurje
Kaj češ, se nimam kaj žalit, bi me verjetno kdo prijavil, če bi kogar prosil.

Če bo kdo odpovedal, sem kandidat!!! Vseeno kateri dan.

Lp

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.832
113
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Eh nic nisi butelj..samo to so pac slovenclji, ce je kaj zastonj prijavi vse ki jih poznas pa nima veze ce bodo potem sli al ne...saj vidis pametnjakovice ki so po par ljudi prijavli...da normalni, ki pac nimamo casa klikat cel dan po netu sploh nismo mogli razmisljat o tem ad bi se lahko prijavl ker je blo ze ob 10 vse zasedeno...
Ne razumem te najbolje. A so vsi ti, kateri po tvojem niso normalni, imeli veze pri organizatorju in so zato ne vem, že vnaprej dobili tečaj brez izpolnjevanja, morda so že vedeli vse pravilne odgovore, ali pa imeli boljši dostop do serverja? Hm, bi rekel, da ne, tako da se zahvali zgolj sebi, če nisi prišel noter. Nekateri so se pač potrudili in bili še tako prijazni, da so prijavili še koga, kateri bo šel. Ne vidim, čisto nič narobe s tem. Vsi so se jajcali s sesuvanjem serverja, morda je kdo vstal že ob 3.00, da bi ja dobil...
Torej pripiši samo sebi, če imaš problem s tem. Nekateri so pač vložili v to nekaj truda. Da ne govorimo o tem, da so morda nekateri po 15x reševali anketo, da so morda končno pravilno odgovorili.

In btw. ta tečaj NI brezplačen, ker ti gre v dohodnino. Torej boš plačal nekaj zanj, je pa res, da je cena zelo ugodna. No, meni je recimo žal, da mi ni uspelo tasta prijavit, ker so prej že pobrali vseh 500 tečajev. Pa zato nisem jezen na ves svet.

PS: Sej morda je pa le slovenska nevoščljivost na delu.
grin1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Kaj češ, se nimam kaj žalit, bi me verjetno kdo prijavil, če bi kogar prosil.

Če bo kdo odpovedal, sem kandidat!!! Vseeno kateri dan.

Lp

Ni prenosljivo na druge osebe...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Preden so zaprli tale termin, sem kliknil na povezavo in imam v spominu, da je nekje pisalo, da akontacijo dohodnine palca organizator. Se motim ?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Mislim, da drži. Torej doplačaš zgolj razliko
cheer.gif
.

Nic ne doplacas... Oni odvedejo dohodnino zate... Ti bos moral edino prijavit pri dohodnini... in se ti steje v dohodninsko osnovo ... ter te lahko dvigne po lestvici visje, da bos manj nazaj dobil ali vec doplacal...

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.832
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
vse oni plačajo.
Kako pa bodo vedeli, koliko dohodnine plačat, saj nismo vsi v enakem dohodninskem razredu?
Saj se razumemo. Oni plačajo akontacijo (25%), razliko pa sam ali pa še dobiš vrnjeno.
grin1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
vse oni plačajo.
Kako pa bodo vedeli, koliko dohodnine plačat, saj nismo vsi v enakem dohodninskem razredu?

In kaj jih briga, v katerem dohodninskem razredu si ti? Eni pac znajo izracunat, koliko je 25% od bruto zneska vrednosti nagrade, kolikor je po zakonu potrebno odvesti drzavi za dobtke v nagradnih igrah
smile-1.gif
...

Ce pa se bojis, da bos zaradi tega dohodka padel v visji dohodninski razred, pa ne sodeluj v nagradnih igrah in je problem resen. Nihce ti ne drzi pistolo na celu in te ne prisili, da sodelujes v nagradni igri
smile-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.832
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:In kaj jih briga, v katerem dohodninskem razredu si ti? Eni pac znajo izracunat, koliko je 25% od bruto zneska vrednosti nagrade, kolikor je po zakonu potrebno odvesti drzavi za dobtke v nagradnih igrah
smile-1.gif
...
A potem se plača zgolj 25% in ne gre v normalno dohodninsko osnovi in potem po tvoji dohodninski stopnji?
shocked-1.gif

Ker jaz sem par let nazaj dobil neko zadevo in na koncu je bilo skoraj isto, kot če bi jo kupil v kakšni akciji.
grin1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
no se verjetno vidimo, takrat gre sestrica bo malo pometala, upam da ste zavarovani
evil.gif