EU časti tečaj varne vožnje na Vranskem

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Kako pa veš kateri termin imaš?
Jaz sem na koncu dobil samo obrazec, kamor se vpišejo podatki in naslov, vse informacije pa naj bi dobil preko pošte.

Zanimivo? Jaz sem imel na koncu obrazca dropdown menu, kjer je bilo en kup terminov od oktobra 2010 do marca 2011

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Ups lažem...
Na koncu mi je napisalo to:
Ker ste pravilno odgovorili na vsaj 5 vprašanj, vam SVLR podarja tolažilno nagrado, ki jo boste prejeli po pošti. Prosimo, da izpolnite spodnji obrazec z vašimi podatki, da vam lahko nagrado pošljemo po pošti.
frown-1.gif

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Jaz sem na koncu dobil samo obrazec, kamor se vpišejo podatki in naslov, vse informacije pa naj bi dobil preko pošte.

Mislim, da si imel kak odgovor napačen - in boš po pošti dobil tolažilno nagrado.
Tudi meni se je ob napačnem odgovoru odprlo to okno. Ko sem imela vse prav, pa se mi je odprl obrazec s termini
smile-1.gif

EDIT. Vidim, da sva istočasno pisala
grin1.gif

Poskušaj še enkrat reševat.

Nazadnje urejeno:

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik roseanne pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:

Mislim, da si imel kak odgovor napačen - in boš po pošti dobil tolažilno nagrado.
Tudi meni se je ob napačnem odgovoru odprlo to okno. Ko sem imela vse prav, pa se mi je odprl obrazec s termini
smile-1.gif

Drži

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Ups lažem...
Na koncu mi je napisalo to:
Ker ste pravilno odgovorili na vsaj 5 vprašanj, vam SVLR podarja tolažilno nagrado, ki jo boste prejeli po pošti. Prosimo, da izpolnite spodnji obrazec z vašimi podatki, da vam lahko nagrado pošljemo po pošti.
frown-1.gif

To okno zapres (ne izpolnis obrazca) in gres se enkrat od zacetka
smile-1.gif
...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
men je prvič napisalo service unavialable, ko sem refreshala pa mi je dal novo anketo, tko da sem mogla vse info na novo iskat, zdej v drugo je pa šlo bp ...

Thazz

Fizikalc
8. sep 2007
529
36
28
Sairach
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kako veš da imaš eno narobe?

Ostale sem vse pogooglal, enega sem pa odgovoril po občutku (kdaj lahko uporabljaš mobitel med vožnjo). Ko mi je potem napisalo da sem na vsaj 5 vprašanj odgovoril prav, sem predvideval da je bil ta napačen. In izkazalo se je da res.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
KSZ... jaz izpolnjujem že od 8h zjutraj in sem počasi obupal, ker mi še ni uspelo pravilno
uf-1.gif

Mogoče kdo ve kaj je tu narobe:

Citat:
Koliko razvojnih prioritet ima Operativni program razvoja okoljske in prometne infrastrukture?
6

Kateri je največji okoljski projekt v Sloveniji, ki je sofinanciran z evropskimi sredstvi?
Nadgradnja regionalnega centra za ravnanje z odpadki (RCERO) v Osrednjeslovenski regiji.

Komisar Janez Potočnik je v mandatu Evropske komisije 2010 – 2014 pristojen za
Okolje

Kdaj je bil ustanovljen Kohezijski sklad?
leta 1994

Koliko avtocestnih odsekov je predvidenih za sofinanciranje iz sredstev Kohezijskega sklada za obdobje 2007-2013?
4

Kateri so veliki projekti?
projekti, katerih skupna vrednost presega 50 milijonov evrov

Ali se z evropskimi sredstvi lahko sofinancira izgradnja regijskih centrov za ravnanje z odpadki?
DA

Kdo je evropski komisar iz Slovenije v mandatu Evropske komisije 2010 – 2014?
Janez Potočnik

Kako se imenuje uradni spletni portal Evropske unije?
EU.com

Koliko občin je sodelovalo pri projektu "Regionalni center za ravnanje z odpadki Celje?
24

Kako se glasi slogan EU?
Združeni v raznolikosti

Iz katerega evropskega sklada se sofinancira gradnja cest v Sloveniji?
Evropskega sklada za regionalni razvoj in Kohezijskega sklada

OP ROPI je podlaga za črpanje sredstev iz dveh evropskih skladov. Katerih?

Kateri je najmlajši evropski sklad?
Kohezijski sklad

Koliko razvojnih prioritet ima Operativni program razvoja okoljske in prometne infrastrukture?
4

Evropska himna temelji na glasbi:
Ludwiga van Beethovna

Kdo je v Republiki Sloveniji pristojen za usklajevanje voznih redov in linij avtobusnih prevoznikov v javnem potniškem prometu?
Ministrstvo za promet

Za katero področje je v okviru OP ROPI namenjenih najmanj sredstev?
trajnostna raba energije

Kateri avtocestni odseki v Sloveniji so bili sofinancirani z evropskimi sredstvi?
Smednik-Krška vas, Beltinci-Lendava, Pluskva-Ponikve, Slivnica-Draženci

Kaj predstavlja 12 zvezdic na zastavi EU?
12 ustanovitvenih članic EU

V vozniškem dovoljenju imate pribeleženo, da lahko vozite samo z očali. Policist, ki vas ustavi pri vožnji brez očal, lahko:
prepove nadaljevanje vožnje in začasno odvzame vozniško dovoljenje

Po desni strani smem prehiteti vozilo, ki:
vozi v naselju na cesti z dvema ali več smernimi vozišči, po pasu, ki ni skrajno desno

V ovinku avtomobil nenadoma s sprednjim delom zdrsne naravnost iz ovinka. Ta pojav imenujemo:
podkrmiljenje vozila

Ste športni trener, navdušeni nad tem, da ste že izkušen voznik, ki že vse od opravljenega vozniškega izpita pred dvema letoma vozi brez napak. V osebni avtomobil naložite skupino 5 otrok, ki niso vaši sorodniki, in jih peljete na tekmovanje. Ste nar
ne, nisem naredil prekrška

V vozniškem dovoljenju imate pribeleženo, da lahko vozite samo z očali. Policist, ki vas ustavi pri vožnji brez očal, lahko:

V ovinku avtomobil nenadoma z zadnjim delom zdrsne iz ovinka. Rešujemo se tako, da:
pritisnemo sklopko in zavrtimo volan v nasprotno smer, nato poravnamo smer

Reakcijski čas je ena sekunda. Pri hitrosti 90 km/h znaša prevožena pot v 1s 25m. Pri hitrosti 100 km/h pa znaša prevožena pot:
28 m

V primeru okvare vozila postavimo varnostni trikotnik:
na desni rob vozišča

Hišo imam ob javni cesti, ko zapade sneg, očistim dvorišče tako, da zmečem sneg na cesto, kjer ga vozila zvozijo. Ravnam pravilno?
snega ne smem metati na cesto

Nazadnje urejeno:

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
EUROPA

Kdo je v Republiki Sloveniji pristojen za usklajevanje voznih redov in linij avtobusnih prevoznikov v javnem potniškem prometu?
Mislim da je tasrednja možnost, se ne spomnem natančno.

Mislim da samo iz kohezijskega.

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.236
3
38
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
KSZ.

Dobro da imamo tor!
cheer.gif

Če gre kdo 6. marca dam za kšn pir (rojstnidanvbližini.press).
Prprav tošelček. 3 komadi.
evil.gif

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
Tako, zelo na brzino.....

Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
KSZ... jaz izpolnjujem že od 8h zjutraj in sem počasi obupal, ker mi še ni uspelo pravilno
uf-1.gif

Mogoče kdo ve kaj je tu narobe:

Citat:
6

Kateri je največji okoljski projekt v Sloveniji, ki je sofinanciran z evropskimi sredstvi?
Nadgradnja regionalnega centra za ravnanje z odpadki (RCERO) v Osrednjeslovenski regiji.

Komisar Janez Potočnik je v mandatu Evropske komisije 2010 – 2014 pristojen za
Okolje

Kdaj je bil ustanovljen Kohezijski sklad?
leta 1994

Koliko avtocestnih odsekov je predvidenih za sofinanciranje iz sredstev Kohezijskega sklada za obdobje 2007-2013?
4

Kateri so veliki projekti?
projekti, katerih skupna vrednost presega 50 milijonov evrov

Ali se z evropskimi sredstvi lahko sofinancira izgradnja regijskih centrov za ravnanje z odpadki?
DA

Kdo je evropski komisar iz Slovenije v mandatu Evropske komisije 2010 – 2014?
Janez Potočnik

eur.lex

Koliko občin je sodelovalo pri projektu "Regionalni center za ravnanje z odpadki Celje?
24

Kako se glasi slogan EU?
Združeni v raznolikosti

OP ROPI je podlaga za črpanje sredstev iz dveh evropskih skladov. Katerih?

Kateri je najmlajši evropski sklad?
Kohezijski sklad

4

Evropska himna temelji na glasbi:
Ludwiga van Beethovna

Ministrstvo za promet

Za katero področje je v okviru OP ROPI namenjenih najmanj sredstev?
Ne vem, če je možen odgovor "tehnična pomoč", sicer je raba energije pravilno
Kateri avtocestni odseki v Sloveniji so bili sofinancirani z evropskimi sredstvi?
Smednik-Krška vas, Beltinci-Lendava, Pluskva-Ponikve, Slivnica-Draženci

Kaj predstavlja 12 zvezdic na zastavi EU?
solidarnost in harmonijo

Po desni strani smem prehiteti vozilo, ki:
vozi v naselju na cesti z dvema ali več smernimi vozišči, po pasu, ki ni skrajno desno

V ovinku avtomobil nenadoma s sprednjim delom zdrsne naravnost iz ovinka. Ta pojav imenujemo:
podkrmiljenje vozila

Ste športni trener, navdušeni nad tem, da ste že izkušen voznik, ki že vse od opravljenega vozniškega izpita pred dvema letoma vozi brez napak. V osebni avtomobil naložite skupino 5 otrok, ki niso vaši sorodniki, in jih peljete na tekmovanje. Ste nar
ne, nisem naredil prekrška

V ovinku avtomobil nenadoma z zadnjim delom zdrsne iz ovinka. Rešujemo se tako, da:
pritisnemo sklopko in zavrtimo volan v nasprotno smer, nato poravnamo smer

Reakcijski čas je ena sekunda. Pri hitrosti 90 km/h znaša prevožena pot v 1s 25m. Pri hitrosti 100 km/h pa znaša prevožena pot:
28 m

V primeru okvare vozila postavimo varnostni trikotnik:
na desni rob vozišča

Hišo imam ob javni cesti, ko zapade sneg, očistim dvorišče tako, da zmečem sneg na cesto, kjer ga vozila zvozijo. Ravnam pravilno?
snega ne smem metati na cesto

Zna bit še kaj narobe. Te troje vem zato, ker sem jih imela tudi jaz
smile-1.gif

EDIT. no, vidim, da ti je že uspelo

Nazadnje urejeno: