EU časti tečaj varne vožnje na Vranskem

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.907
113
40
MB
bomo že potolažli jo ne skrbi
evil.gif

mam konec meseca termin, pa nevem če bi kr zimske dal gor
confused-1.gif

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Hvala, tudi jaz sem tuhtal, če bi dal nove zimske gor (imam tečaj 7.11.). A verjetno bo avto bolj na preizkušnji z letnimi gumami in me bo posledično bolj vrtelo.
smile-1.gif

corsol

Guru
11. mar 2010
3.085
1.038
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
bomo že potolažli jo ne skrbi
evil.gif

mam konec meseca termin, pa nevem če bi kr zimske dal gor
confused-1.gif

tud jaz bom tam konec meseca in sem razmišljal o zimskih.....temp. bodo glede na napoved(kolikor pač lahko na tako dolgi rok zadenejo ) okrog 9°C .

Ampak, konec koncev se gremo učit in ne tekmovat , torej kakšne gume so sploh ni pomembno

19. jul 2007
2.894
1.609
113
A je možno zamenjat termin (nujne obveznosti)?

Uradno ali neuradno (z bratom)? Kaj preverjajo dokumente ?

LP

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik johan_blond pravi:
A je možno zamenjat termin (nujne obveznosti)?

Uradno ali neuradno (z bratom)? Kaj preverjajo dokumente ?

LP

Ce imas zamenjavo ni problem... samo odgovoris na tisti mail, da popravijo imena ...

Jaz sem tako zamenjal in so rekli, da ni problema...

corsol

Guru
11. mar 2010
3.085
1.038
113
Tomita očitno noga boli od zaviranja pa še počiva....
smile-1.gif

Začelo se je ob 13h, naprej teorija 1h, potem pravilna nastavitev položaja za volanom, pavza 1h-kosilo, potem pa naprej do 20h.
Zaviranje na spolzki podlagi in izogibanje oviri, zaviranje na spolzki in nespolzki podlagi(1/2:1/2), varnostna razdalja, vožnja slozi ovinek na spolzki podlagi , odnašanje zadka in ravnanje avta z volanom.....
nekako to je to
Je pa za moje pojme velik poudarek na zaviranju kar se mi zdi pravilno , saj se je videlo(takoj na začetku) , da skoraj nihče ne zavira tako kot je prav oz. velika večina zavira prepočasi ali premalo odločno....se mi zdi , da če te naučijo pravilnega zaviranje, da je že to dovolj oz vredno obiska na tečaju..

Vsi termini do 15.11 so še posebej dobri , ker so nekateri z letnimi in drugi že z zimskimi gumami in se lepo vidi razlika med zimsko in letno gumo spolzki podlagi.

Sopotnika seveda lahko imaš.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Sorry ce je ze bilo, a bi vprasal kje se ta poligon sploh nahaja oziroma kako priti do njega iz Ljubljane? Priznam nisem se nic brskal po netu.

Hvala.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Vsi termini do 15.11 so še posebej dobri , ker so nekateri z letnimi in drugi že z zimskimi gumami in se lepo vidi razlika med zimsko in letno gumo spolzki podlagi.
In katera se bolje obnese?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Na gladki podlagi se seveda bolje obnese zimska, na suhi podlagi pa letna.

Na tečaj pa pojdi če se le da z letno. Bolj skrajno občutiš probleme.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Pozdrav

A je tole uspelo komu zamnejat?Danes sem klical in so rekli da ni šanse.
Sedaj pa opcija pač, da gre nekdo drug pa upa, da ne kontrolirajo papirjev ali pa da pustim
10.gif