Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Jedo placento, pogoltnit pa nočejo pra*ice hinavske!
BOOM!
Citat:
eh, po enem zakotnem forumu med enimi starimi coprnicami se vlačimCitat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ti si pa že kar lep čas tiho-a so ti sinovi privlekli normalne tamlade v hišo, ali pa ne smeš komentirati oz. si izgubil pravo glasanja?
Ne, čist en vukojebinski forum.Citat:
Uporabnik Demz pravi:
... MON
En penzjonist je še, to je sigurn, samo je že tako dolgo z njimi, da mu že na babje vleče in vedno z njimi potegne. En fukfehtar pa bolj na redko pride.Citat:
Uporabnik Demz pravi:
, to je pa, kot zgleda, en resni kokošnjak. Imajo notri samo enega petelina (tebe), ali vas je več?
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Očitno sem mal 'čudn'
ne smejo ker imajo ramadanCitat:
jaz sem bil tudi tamCitat:
Uporabnik capl pravi:
En penzjonist je še, to je sigurn, samo je že tako dolgo z njimi, da mu že na babje vleče in vedno z njimi potegne. En fukfehtar pa bolj na redko pride.Citat:
Uporabnik Demz pravi:
, to je pa, kot zgleda, en resni kokošnjak. Imajo notri samo enega petelina (tebe), ali vas je več?
Za par nikov pa nihče točno ne ve kaj so
a to je tista ki neke lažne slike lima? al tisto je ena druga?Citat:
Uporabnik capl pravi:
Uporabnik Demz pravi:
... MON
http://www.cvek123.com/bi-pojedli-posteljico-od-svojega-otroka.4.html
včasih se babe ruknejo, tak ko te dve zdejle, zato sem tam. sam ta Mačka je fajn baba, sem zadnjič sliko vidu
Pridi kej naokoli, rabim pomoč, da se jih nakuri, da se začnejo kregat, takrat je taboljš tam, drugače je živ dolgcajt. Ena stara trola kr cele strani knjig kopira gor, tolk ji je dolgcajt :dCitat:
Uporabnik skala pravi:
jaz sem bil tudi tamCitat:
Uporabnik capl pravi:
Uporabnik Demz pravi:
Za par nikov pa nihče točno ne ve kaj so
pa ni hihče vedel kaj sem...
sedaj pa ne vem če imam še geslo.
Mačka je ena druga, ko drgač nikol ne lima slik gor, edino takrat jo je nakurla una blondinka ko je zdaj v Kanadi, da ji je spustila kajlo z boljšimi nogami in joški. Je pa čez par minut zbrisala.Citat:
Uporabnik skala pravi:
a to je tista ki neke lažne slike lima? al tisto je ena druga?Citat:
Uporabnik capl pravi:
Uporabnik Demz pravi:
... MON
http://www.cvek123.com/bi-pojedli-posteljico-od-svojega-otroka.4.html
včasih se babe ruknejo, tak ko te dve zdejle, zato sem tam. sam ta Mačka je fajn baba, sem zadnjič sliko vidu
Redne že dolgo ni blo, vsaj prijavljene ne. Je kr boljše, ker njene fotke pa res niso bile za v javnostCitat:
Uporabnik skala pravi:
kaj pa tista slikarka? a je še tam.
slike je treba iskat s skupnimi močmi
ampak ne mislim sebe. so drugačne taktike... hehe