Energetska preskrba gospodinjstev

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113

Priponke

• apaurin.jpg
    apaurin.jpg
    45,3 KB · Ogledi: 59

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.586
2.395
113
Pomurje

Medtem ko pernati utrjuje svojo oblast.
ahahahahaha pa si ti videl kakšne so to količine

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
Moja denarnica se smeji tej izjavi.
Še 2 leti, pa bom elektriko porabljal samo še na tvoj račun.
:)
Noben ni rekel, da se ti tole ne splača in da je neumno. Repliciral sem direktno na podrkavanje fantička, ki ne ve, da je peč na trda goriva s podpihom fajn met na UPSu ne glede na čas v katerem smo.
Sem pa še zmer mnenja, da ko vas bo veliko in ko bodo vaši viški enga bolel, bo hitro druga muzika, eni bodo pa lepo zaslužil. Trenutno je pa to zmaga ja.

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Repliciral sem direktno na podrkavanje fantička, ki ne ve, da je peč na trda goriva s podpihom fajn met na UPSu ne glede na čas v katerem smo.
Ja, zato ker ne bo elektrike ne? :valjamse: Pa ti veš da v to verjameš samo ti, sandra pa še eni par modelov ki delajo paniko.Nehaj noret, sprosti se.

Priponke

• apaurin.jpg
    apaurin.jpg
    45,3 KB · Ogledi: 59

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
Ja, zato ker ne bo elektrike ne? :valjamse: Pa ti veš da v to verjameš samo ti, sandra pa še eni par modelov ki delajo paniko.Nehaj noret, sprosti se.
Ne dečko. Če se zgodi to v kar verjame sandra pol je tist UPS bolj boga stvar in bomo mel večje težave od ogrevanja. To je izključno zato, da v primeru izpada kotel ne gre v prisilno hlajenje. Ni pa tistih par 100 eur nič v primerjavi s celotno investicijo. Moj kotel bi mel UPS tud par let nazaj.
Mimgrede, smo bli zelo blizu mega izpada in smo mel prekleto srečo, da je nehal žledit. Sam ti boš pač bril norce in ponujal apaurine, ker si nevzgojen.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: sad in AvtoFun

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ne skrbi, žled je rešen, elektrika pa bo. Res bo! :D Torej če prav razumem, ti nas kurcaš da imamo zgrešeno tehnologijo ki ne deluje a ti imaš sistem ki dejansko brez elektrike ne funkcionira in rabiš vse žive tehnikalije zraven da ti ne gre v prisilno hlajenje če slučajno zmanka štroma? :valjamse: Ko meni zmanjka na toplotni štroma, se ne zgodi nič in glede na to da je bajta dobro izolirana verjetno preteč precej vode preden se začne kaj spreminjati v temperaturnem smislu.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
Si pa za luno, da ti je en UPS tehnikalija. Še enkrat, pejt k namici da poprav kar je zafurala, se boš potem znal menit brez repenčenja. Sem pa bil pri ljudeh takrat, ko v minusu niso mel ogrevanja...jim ni blo do smeha in mislim da bi tud tebe hitro minil

Mimgrede, ko si že tako nadpameten, pokaž en sistem, ki šiba brez štroma.

• Všeč mi je
Reactions: sad

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ne obračaj zdaj :) Kurcaš naš sistem, hvališ svojega. Čemu? Seveda UPS ni neka znanstvena tehnikalija. Prav si napisal, BIL si, preteklik, zato pa je preteklost pomembna in sicer da se učimo na napakah in verjamem da se žledolom vsaj v korelaciji z izpadom elektrike več ne more zgoditi saj so takrat vse te glavne ovire bile odstranjene. Verjemi, če bo ruknilo tako kot je treba te tudi ta UPS za par sto € ne bo rešil. Zadevo boš samo prestavil za nekaj urc. No mi z zgrešeno tehnologijo ne rabimo UPS-a :)

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
No to se motiš okol žleda. Je pa res, da je mal možnosti ampak kar se vremena tiče ne omrežja.

Če bo ruknilo kot se sandra boji, bo tko moj kot tvoj sistem neopomemben, ker bodo druge težave.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Tako je, zato pa ne kupuj UPS-ov za 300EUR, pelji raje ženo naslednji vikend na lepše za ta denar! In predvsem, ne poslušaj sandre, on/ona je forumski negativec, ki vidi vedno in v vsem samo črno ter najslabše.