Jaz pišem o stvareh, o katerih se mi vsaj malo sanja, tebi pa se o kreiranju cen elektrike niti ne sanja.Kaj če bi bil ti tiho v temah na katere se ne razumeš
Jaz pišem o stvareh, o katerih se mi vsaj malo sanja, tebi pa se o kreiranju cen elektrike niti ne sanja.Kaj če bi bil ti tiho v temah na katere se ne razumeš
Pazi, da se ti ne bo zaletelo...A baterije za obtočne črpalke in ostalo tehnologijo še kar vedno kupujete ali vas je ta tedenska neumnost že minila? Samo preverjam
Kupujem...in? Kaj to tebe tangira?A baterije za obtočne črpalke in ostalo tehnologijo še kar vedno kupujete ali vas je ta tedenska neumnost že minila? Samo preverjam
Kupujem...in? Kaj to tebe tangira?
Vi še vedno kupujete in preplačujete in se tepete za tehnologijo, ki dokazano ni rešitev?
Kupujem...in? Kaj to tebe tangira?
Vi še vedno kupujete in preplačujete in se tepete za tehnologijo, ki dokazano ni rešitev?
Starček mi je reku...uuuuuu. Pa Apaurine mi ponuja...uau, vidim da te mamica še ni vzgojila. Boš moral nazaj na prevzgojo.A si se spet našel vmes starček faca
ahahahahaha pa si ti videl kakšne so to količineNemčija bo dobila plin iz Združenih arabskih emiratov
Nemčija bo dobila utekočinjeni zemeljski plin iz Združenih arabskih emiratov, s katerim naj bi nadomestila izpadle dobave ruskega plina. Državi sta med obiskom nemškega kanclerja Olafa Scholza v Abu Dabiju sklenili dogovor o energetski varnosti, prva dobava plina pa naj bi v Nemčijo prispela...siol.net
Medtem ko pernati utrjuje svojo oblast.
Moja denarnica se smeji tej izjavi.Kupujem...in? Kaj to tebe tangira?
Noben ni rekel, da se ti tole ne splača in da je neumno. Repliciral sem direktno na podrkavanje fantička, ki ne ve, da je peč na trda goriva s podpihom fajn met na UPSu ne glede na čas v katerem smo.Moja denarnica se smeji tej izjavi.
Še 2 leti, pa bom elektriko porabljal samo še na tvoj račun.
Zakaj ne takoj ampak šele čez 2 leti?Moja denarnica se smeji tej izjavi.
Še 2 leti, pa bom elektriko porabljal samo še na tvoj račun.
Malo sem se izgubil: prej je bil kurilc in sedaj je?Ker še toliko manjka da bo amortizirano napram KO na katerega smo prej greli
TČ + STČ + SEMalo sem se izgubil: prej je bil kurilc in sedaj je?
Ja, zato ker ne bo elektrike ne? Pa ti veš da v to verjameš samo ti, sandra pa še eni par modelov ki delajo paniko.Nehaj noret, sprosti se.Repliciral sem direktno na podrkavanje fantička, ki ne ve, da je peč na trda goriva s podpihom fajn met na UPSu ne glede na čas v katerem smo.
Ne dečko. Če se zgodi to v kar verjame sandra pol je tist UPS bolj boga stvar in bomo mel večje težave od ogrevanja. To je izključno zato, da v primeru izpada kotel ne gre v prisilno hlajenje. Ni pa tistih par 100 eur nič v primerjavi s celotno investicijo. Moj kotel bi mel UPS tud par let nazaj.Ja, zato ker ne bo elektrike ne? Pa ti veš da v to verjameš samo ti, sandra pa še eni par modelov ki delajo paniko.Nehaj noret, sprosti se.