Energetska preskrba gospodinjstev

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.654
2.731
113
S kuponom za 25% je lahko nekoliko cenejši :).
Kupon ne velja za nakup tobačnih izdelkov, časopisov, revij, povratne embalaže, vinjet, SPAR darilnih kartic, začetnih formul, izdelkov blagovne znamke Tchibo, novih knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, knjig založbe Egmont, SIM kartic mobilnih operaterjev, zimskih in letnih pnevmatik, peletov za ogrevanje, darilnih paketov Zvezdar, Selectcard in Selectbox, PAYSAFE kartic, piva v povratni embalaži, vina, penečega vina, koktajlov in žganih pijač (tudi z manj kot 15 % vol. alk.), zaščitnih mask, Sodastream polnitev, polnitev za mobilne telefone ter za nakup ali polnjenje Urbane. Kupon ne velja za izdelke iz akcij Noro znižanje, Gratis, Več je ceneje, Trajno znižano, Znižano, izdelke iz promocij Točke zvestobe, izdelke suši ter za izdelke, ki so znižani s kuponom s črtno kodo. Kupon se ne sešteva s popusti za skupine izdelkov. Kupon ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Kupon velja za nakup le enega izdelka oz. eno pakirano (povezano) embalažo, ki je na voljo v trgovini na prodajnih policah, pri tehtanih izdelkih pa za eno vrsto blaga in v količini, običajni za gospodinjstva ter največ 5 kg ene vrste svežega postrežnega mesa po vaši izbiri. Kupon ne velja za akcijsko znižane cene izdelkov, s pripisom »s SPAR plus kartico«. Kupon ni unovčljiv v spletni trgovini SPAR ONLINE.

;)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
Evo, elektrika bo po 15 novembru zame 2x drazja.

Priponke

• IMG_20220922_031139.jpg
    IMG_20220922_031139.jpg
    1 MB · Ogledi: 160

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.444
6.960
113
Meni je sla pa elektrika samo dol od lanskega novembra. Z novim letom se je sicer malo podrazila, zdaj je pa ceneje kot lani. Je res sicer, da je to na rezimu ko je praviloma vseeno, po koliko je, ali ipak... Nema draginje tu za mene.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: mags in Hanzi

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.130
113
Meni je sla pa elektrika samo dol od lanskega novembra. Z novim letom se je sicer malo podrazila, zdaj je pa ceneje kot lani. Je res sicer, da je to na rezimu ko je praviloma vseeno, po koliko je, ali ipak... Nema draginje tu za mene.
meni tudi, pa nimam elektrarne.. povprečna cena kwh je še zame vedno nižja glede na lani 0,1163 vs 0,1325 €/kwh po položnici ;)

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa

"Naša lastna cena seveda ni skrivnost, znaša 35 evrov na megavatno uro (MWh). "

In nagradno vprašanje za pernatega: "Kdo požira razliko?" Izgovor na "enotni evropski trg" si lahko porine v danko glede na cene v Španiji...

nacek

Guru
13. okt 2012
2.958
605
113

Medtem ko pernati utrjuje svojo oblast.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.660
6.422
113
  • Haha
Reactions: msenjur

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska

"Naša lastna cena seveda ni skrivnost, znaša 35 evrov na megavatno uro (MWh). "

In nagradno vprašanje za pernatega: "Kdo požira razliko?" Izgovor na "enotni evropski trg" si lahko porine v danko glede na cene v Španiji...
Kaj če bi pisal o stvareh na katere se razumeš. :evil:

Izzi

Pripravnik
7. jan 2021
40
29
18
Energija plus
To je bila tista -25% akcija, ki je vse posekala. Meni tudi novembra poteče... Bomo videli, če bo do takrat kaj ugodnega glede na trenutne razmere. Imaš pa za prvi mesec tudi nekaj bonus točk za pokoristit, ki ti navržejo par evrov popusta. Potem pa itak drugam drugam, če kaj rata...

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi