Energetska preskrba gospodinjstev

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.515
7.030
113
Zdaj je prvič javno in nedvoumno nspisano...

Ove+spte ostsja ns poloznicah, ampak od 1.11.2023 do konca leta 2024 se ne bo obračunaval.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.515
7.030
113
ni bil to point sicer...
Glavni point je, ali se bo to moralo še vedno plačevati, ker o tem ni bilo govora samo o drugih spremembah in odgovor je da.
Sekundarni pa, da vseeno ne do konca 2024. Potem pa, kar se mene tiče dolgo nič, pa spet nič in potem me šele zanimajo interpretacije, zakaj je temu tako. Ti si mi ponudil dve (meni sta obe ušli prej), kdo drug bo še kako, v biti pa ni važno.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Prenosne kapacitete, ki so dovajale elektriko Talumu nimajo nobene veze z vaškimi transformatorji, ki napajajo hiše po vaseh...
Tudi, če elektrika bo, bodo prenosne kapacitete še vedno eden od problemov

Tu se vidi popolna zgrešenost ekofašizma, ki se je spravil na peči na drva in sprocesiral netmetering, ki je za sistem izredno škodljiv. SE na netmeteringu namreč proizvavajo večinoma poleti, TČ in drugi električni grelni sistemi (recimo IR paneli) pa kurijo elektriko pozimi, ko je proizvodnja se minimalna.

• Všeč mi je
Reactions: Robert in trance0

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.491
3.589
113
Najlepše od vsega bo to, ko bodo enkrat deklarirali sončne panele kot nevaren odpadek. Še lepše pa, ko bo treba baterije zamenjat.
Skoraj tako, kot pred mnogimi leti salonitke. Ko so prišle na trg, je bilo to neki najboljšega, čez xy let pa ljudje hodijo v skafandrih, ko jih pridejo odpeljat.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Najlepše od vsega bo to, ko bodo enkrat deklarirali sončne panele kot nevaren odpadek. Še lepše pa, ko bo treba baterije zamenjat.
Skoraj tako, kot pred mnogimi leti salonitke. Ko so prišle na trg, je bilo to neki najboljšega, čez xy let pa ljudje hodijo v skafandrih, ko jih pridejo odpeljat.
To je bilo že 100x predebatirano.... Steklo se reciklira, prav tako aluminij, ostalega je pa za eno majhno pest...

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.491
3.589
113
To je bilo že 100x predebatirano.... Steklo se reciklira, prav tako aluminij, ostalega je pa za eno majhno pest...
Sej azbesta je tudi za eno mejhno pest. :bonk:
Lahko se pa tolažite, ja. Tudi kraki vetrnic se zakopavajo pod zemljo, ker če jih ne vidiš jih ni. :bonk: Potem pa pride malo več vode je pa kar naenkrat problem, tako kot z ohišji akumulatorjev. Ampak hej, že 100x predebatirano, da problema ni. :bonk:

• Všeč mi je
Reactions: Gavran