Mater vas nategujejo ko v risanki. Ampak še zmer je pa #vsenaštrom neki najboljšga za leseno žlico.Pri nas bo potrebno toplotno za vodo z tajmerjem premikat, ker se zjutraj tuširajo, ko bo tudi TČ najbolj laufala.
Pa kuhat bo treba izmenično. 2 gospodinjstvi.
Bojler nastaviš na visjo temperaturo ( +5°C) za med 5 in 6 zjutraj. Pa bos imel nekaj zaloge za jutranje tusiranjePri nas bo potrebno toplotno za vodo z tajmerjem premikat, ker se zjutraj tuširajo, ko bo tudi TČ najbolj laufala.
Pa kuhat bo treba izmenično. 2 gospodinjstvi.
To je zaradi volitev. Narod bo popizdil pri prejemu prve položnice.Ni neke ihte očitno:
Uvedba novega načina obračunavanja omrežnine zamaknjena na julij 2024
Svet Agencije za energijo je po pobudo pristojnega ministrstva in dobaviteljev električne energije začetek uporabe nove metodologije obračunavanja omrežnine za elektroopetaterje prestavil s 1. marca na 1. julij 2024. Razlog so dodatne aktivnosti dobaviteljev, ki so povezane z regulacijo cen...www.dnevnik.si
Nekje sem zasledil, da naj bi se za cenike dogovorili 15.11. tega leta.Nema žurbe, do 1.8.2024 ga ni treba...
Ni res. Sem v paniki, ker me obsojate, da po nepotrebnem kurim elektiko.Mater vas nategujejo ko v risanki. Ampak še zmer je pa #vsenaštrom neki najboljšga za leseno žlico.
Ne razumem zakaj taki prevali okoli porabe. Štrom nucaš takrat ko ga pač nucaš. Kdor je pa sadomazo, si bo pa južno kuhal po 22 uri, ko bo štrom poceni. Tole je tako bizarno kot, da bi pipo odprl ponoči in pil vodo, ker je podnevi predraga.Komu je interes enostavnost?
Zdaj bos imel za energijo vt/mt + et, vse to troje bo pa v razlicnih blokih z razlicno omreznino. Sicer so zaenkrat predlagane vec ali manj enake, razen v 1. bloku, ampak ni nujno, da bo (vedno) tako.
Cilj je da folk spara skos!, ker druge izbire nima, ce ne razume, kdaj se bolj pa kdaj manj splaca sparat. Pavsali se pa lahko dvignejo. Rezultat je pa enako ali vec pobranega denarja ob manjsi potrošnji energije.
Ni res. Sem v paniki, ker me obsojate, da po nepotrebnem kurim elektiko.
Bi z veseljem kuril na biomaso(jo imam gratis) pa ni prostora za kurilnico.