ena sodniška

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Na 20 i kusur...

Haha

Sem naredil scan pisma. Je prava uspesnica. Ljubezen, trpljenje, moraliziranje.

Si ga pa tok zeli, da ga ne zeli razocarat za nobeno ceno. So jadral in je rekel gremo na obalo, kar brez jopicev, ker jih na obali nimamo kje pustit, na jadrnico pa ne bom nesel nazaj. In se je strinjala. Na eni izmed vozenj na obalo se je coln obrnil okoli in v vodo je padla z dveletno malo.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
9
38
wtf, otroke je vlekla sabo na jadranje z jebačem ???!!!
shocked-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne ne...ona kot brezposlena oseba je šla..trikrat se mi zdi jadrat.

enkrat je bila z otroci, dvakrat brez. vedno je bil jebač zraven. ko se je ponesrečilo je bilo to prvo jadranje. v drugo ni šla v družbi jebača in ekipe, ampak ona z otroci, pa če se ne motim še ena prijateljica, ki ni nevarna
smile-1.gif
, pa mogoče še kdo..in jebač. ne vem, se ne spuščam v detajle.

vse kar vem je iz slik ajdranja..dve seriji.
pa iz pripovedi otrok..tretja
aja, lani novembra 4 jadranje
pa iz pisma.

da vlečeš otrok k jebaču ok, da ga pa brez rešilnega skoraj utopiš....ne vem kaj je tuhtala, ko je tri otroke vozila iz jadrnice na obalo brez zaščite.

B81

22. jul 2007
37.707
10.968
113
Pa dobro no, kaj csdja to ne zanima? Kdo pa ti je slike pokazal?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kdo če mi kazat..cd je pustila v bajti. model, ona je pustila v bajti račune za nakupe..od tod vem kam gre moj denar. zapise o plačevanju odvetnice. načrte kako nastopiti proti meni. vse...

csd..csd boli k.. decembra je šel stran svetovalec..po dobrem letu..januarja nova..namenim dve, tri ure časa..se pogovorimo..izvede nek proces svetovanja..a ga je z njo ne vem..pišem ali je, kaki so rezultati..ni je več..bo drug svetovalec. kličem na csd..ja drugega dobite..a je to normalno, da v takem primeru menjate ljudi kot gate..to se vas ne tiče. to je naša stvar. niste oškodovani. a lahko govorim s svetovalcem..ne morete, ga še nimate.

otroci hodijo na srečanja s prostovoljci DNK. v času šole. nasprotujem srečanjem, sploh pa v času šole. zakaj hodijo, na podlagi česa šola dovoli..ne vem. dnk pravi, da sem nasilen do otrok in so žrtve. csd mi da poročilo, ki to zanika. šola dovoli. csd ne ukrepa. ko zahtevam, da se me preganja, ker sem nasilen..me ne. sedaj iščem čas in priliko, da skočim na policijo, prijavim sebe za nasilneža nad otroci in mamo za neodgovorno, ker otrok ne zaščiti pred nasilnežem. potem pa naj policija ugotovi, ali pa kdo drug..a sem nasilen, ali mama laže in zlorablja otroke za dosego svojih ciljev.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
škoda, ker ne živi. čas teče. leta gredo, delovne dobe ni. delovnih navad ni. otroke uničuje..ampak..pustimo to. vsak na koncu plača račun. ona ga po delih sicer.

btw
danes sem dobil potrditev, da je denar od rubeža dobila, ona trdi, da ga ni in terja dalje. a ni škoda za denar, drobiž, prodati obraz in pokazati, da je važen denar?

moram pogledat pravila brezplačne pravne pomoči. piše, da moraš delat na temu, da se reši zadeva brez zapletov. tukaj ona zapleta in dokazi so jasni. mogoče dosežem, da jo terjajo takoj za sredstva.

B81

22. jul 2007
37.707
10.968
113
Tu je neka globoka podzavestna zamera do softija. Vsaka taksna bi takoj vse sile usmerila v iskanje drugega, ki jo bo financiral, tale pa dela vse, da bi zjebala bivsega deda.
Otroci zgleda sploh ne igrajo neke vloge tu.
Pa kaj si malo nor da je to sploh mogoce.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
malo?

teorij je več:
- ni prebolela
- je prizadeta
- hoče nazaj
- ima težave s sabo
- je neumna
- rada bi dokazala, da je pametna

ampak..vseeno. ona je ona. sistem je pa gnil in z njim se lahko sreča vsak. jedinih ni velik, a malce lažja oblika jedine je še zmeraj muka v našem sistemu. o tem jaz govorim. jedina je ena..se reši, mine, je moj problem. delo sodišč, csd, tožilcev..to je pa naš problem.

Citat:
Uporabnik softi pravi:
škoda, ker ne živi. čas teče. leta gredo, delovne dobe ni. delovnih navad ni. otroke uničuje..ampak..pustimo to. vsak na koncu plača račun. ona ga po delih sicer.

btw
danes sem dobil potrditev, da je denar od rubeža dobila, ona trdi, da ga ni in terja dalje. a ni škoda za denar, drobiž, prodati obraz in pokazati, da je važen denar?

moram pogledat pravila brezplačne pravne pomoči. piše, da moraš delat na temu, da se reši zadeva brez zapletov. tukaj ona zapleta in dokazi so jasni. mogoče dosežem, da jo terjajo takoj za sredstva.

a to lahk uporabiš proti njej? laganje zavanjanje, mogoče celo izsiljevanje? Bi lahk vložu tožbo zastan tega kar počne glede rubeža? saj veš duševne bolečine, jemanje ugleda in podobne zadeve? prečekirej če upaš in če ti rata biti bolj poreden kt je lahk ona

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
proti ženski v našem sistemu ne moreš uporabiti nič.

pa še vedno sem mnenja, da bi ona mogla bit srečna. otroci rabijo srečno mamo. ampak....

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
9
38
Hja, težka bo, vsaj ko prebiram tvoje zapise vidim da si se ekstra z.ajebu z izbiro takratne partnerke, mame tvojih treh otrok ... je pa res da je ogromno primerov, ko se iz princeske spremenijo v zmaja, tako da nisi edini, vendar je jedina ekstrem ... še zdaj ti ne da miru in vprašanje če ti ga bo kdaj dala.
frown-1.gif

Citat:
Uporabnik softi pravi:
ni to vprašanje.oz odgovor vem. nikoli.

kolk so otroci stari? ker veš že za cajta srednje šole lajk spičijo stran od nje, če se recimo tam ne počutijo dobro. Saj veš dijaški dom pa se šolaš na drugi polovici SLO, je pa potem vprašanje v imenu koga bo bila bitke naprej, oz če jih še sploh bo.

Kaj pravjo otroci na ta njen odnos do tebe? ne vem no, sam če otroci vidijo, čutijo da te ona tebe j**e, se zna zgoditi točno tko kt sm napisal. Dijaški dom, potem pa npr faks ,pa soba al pa najeto stanovanje in arrivederci. Saj si lepo napisal, tud zanjo zna pridt.

sicer pa držim pesti da to rešiš čimprej pa s čim manj piz****i. Srečno

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.841
2.626
113
Enemu kolegu sem svetoval, naj se pobota. Sta šla skup in sta danes po 20 letih še zmerom. Jaz z bivšo nebi šel nikoli več nazaj. In to svetujem tudi tebi. NE nazaj!
Imam novo. Super je! Isto svetujem tudi tebi.
Utroc je pa vprašanje. Oni živijo z mamo. To je za nji vzgoja in družina.
Da in imel bošmirpred njo! Garantiram!

dax

Majstr
22. maj 2012
931
2.016
93
Daj štorijo v medije, na tednik, preverjeno al pa kam. Saj to ni normalno. Dober si, da vse to še prenašaš in se ti ni strgalo.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Hja, odvisno kdo je zayebal. Lahko da ona, lahko da Softi.
tongue-1.gif

Če imata samo enega otroka, je možna pomota (pri izbiranju partnerja, jbg
tongue-1.gif
(), Softi jih ima pa dva ali tri - to pa ni več kar pomota.
Treba obe strani slišat. Pa zavedat se, da so babe iz Venere - kar pomeni da so sploh s hudičem
rolleyes-1.gif