ena sodniška

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.820
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Super, da tle končuješ in da si "ščrpal" vse kar si imel na voljo.
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Na pol, ampak nekaj moraš narediti.

Mogoče še kakšno kaznivo dejanje.

Citat:

Odvzem mladoletne osebe
190. člen
(1) Kdor protipravno odvzame mladoletno osebo roditelju, posvojitelju, skrbniku, zavodu ali osebi, ki ji je zaupana, ali jo zadržuje in preprečuje, da bi jo imel tisti, ki ima pravico do nje, ali kdor zlonamerno onemogoča, da bi se uresničila izvršljiva odločba glede mladoletne osebe, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.

Tudi tole bi skozi spustil...če so težave pri stikih, al se je to rešilo.

Tatvina bo bolj za lase privlečena, ker bo jedina rekla, da ni hotela odtujiti in vzeti zase, ampak je le "shranila zaradi vzgoje" ...

jedina bere alter?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
meni niso vročili ene same pošte v primeru in so me obsodili in dali plombo na bajto. pošiljali so pa na naslov kjer je navedla jedina jaz pa nisem imel tam ne stalnega ne začasnega bivališča.

softi - ti resno rabiš enega odvetnika, ker drugače te bo obrala kot siromaka-oziroma te je že.
Glede na zgornji citat mi ni jasno, kako te niso mogli najti saj je v katastru, kjer so ti dali plombo napisan tudi naslov lastnika.
Verjetno je kje omenjena tudi davčna številka po kateri dobijo naslov.
Pa TRR z katerega bi ti trgali ima naslov, pa ....
Glede na to, da nisi dobil:
-predloga tožbe
-vabila na obravnavo
-odločitve sodišča
-obvestila o vpisu plombe v ZK
-...
Ti predlagam, da se na sodišče, ki je o zadevi odločalo sam sebe prijaviš kot pogrešan.

Odvetniška ura res ni ravno poceni vendar v primerjavi z hišo in izgubljenimi živci je malenkost !

pol ure traja
evil.gif

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.841
2.626
113
Jap, res rabiš enega dobrega ... hitmena!
Jedina, to je tip brez mozoljev, ki ima samo en hit.

softi, zakaj pa ne vzameš zemljiškega dolga, hipoteke na hišo? v tem primeru bo stvar znanto manj vredna. če maš brata, sestro ki mu zaupaš, lahk z darilno pogodbno preneseš (not vneseš tud tisto o doživljenjski pravici koriščenja itd) vse kar bi lahk dobilo noge in si na tak način zaščitiš premoženje. to je praksa naše slite, pomoje da bi tud pr teb moglo palt

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik visek_izobrazbe pravi:
kaj je pa hči rekla kje bi raje živela? se je upoštevala njena želja? kaj pa če hči prijavi mamo zaradi kratenja stikov? Hči bi lahk mao prijavila tud zarad vzetega telefona (varuh otrokovih pravic, človekovih pravic),... potem zna biti pa pestro

Se cakamo na leta in na zeleno luc.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Na pol, ampak nekaj moraš narediti.

Mogoče še kakšno kaznivo dejanje.

Citat:

Odvzem mladoletne osebe
190. člen
(1) Kdor protipravno odvzame mladoletno osebo roditelju, posvojitelju, skrbniku, zavodu ali osebi, ki ji je zaupana, ali jo zadržuje in preprečuje, da bi jo imel tisti, ki ima pravico do nje, ali kdor zlonamerno onemogoča, da bi se uresničila izvršljiva odločba glede mladoletne osebe, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.

Tudi tole bi skozi spustil...če so težave pri stikih, al se je to rešilo.

Tatvina bo bolj za lase privlečena, ker bo jedina rekla, da ni hotela odtujiti in vzeti zase, ampak je le "shranila zaradi vzgoje" ...

jedina bere alter?

190 je pri tozilcu. Cakam, da zacrze kot je eno prej.

Bere.

Kkle ne bo prebrala nic novega.

I

Izbrisan uporabnik #488

deda ne more več dobit? bo večno zafrustrirana?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Jaz sem upal, da dobi. Pa slabo kaze. Na twoo je iskala, precej odprto, otrok ne rabi, je izobrazena..sam se ni prijelo.
Bila na zuru samski in ostala sama.
Sla na jadranje s prjatlom, k ma punco in sicer kot ljubica. Prisla do jadrnice, a je model imel se eno ljubico s sabo. Razocarana do konca.

Ne vem. Ne ven kako jo zaposlit.

I

Izbrisan uporabnik #488

aplikacija Lovoo

to še naj proba, tam je vse užitno

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Jo bom kar registriral. Slike imam, hobije poznam.

A je kak program zvestobe? Da tisti, ki jo ujame v prvem mesecu in dobr drzi stran od sodisc dobi 10k. Ce pa se pri otrocih umiri dam 15.
Ce jo pa tok zmesa, da mi prepusti otroke..dam pa...

smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
vrjetno tudi zato še nimam otrok, ker na stvar gledam drugače in bi vse skup steral v 3pm in začel lajf z nova z nule. Pa magari v eni napol podrti kolibi. Vsaj vedel bi kaj je moje in imel mir.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
imam kandidata...

drugač pa kako veš da je šla kot ljubica na jadranje? no potem je bilo vsaj jadranje zastonj...

ker je pustila ljubavno pismo in pismo očitkov..prasec vara mihelco s katko, kako je lahko tak. pozablja pa na svojo vlogo. kako je tresla se od poljuba..pa čeprav ve da je babjek.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.632
3.083
113
v lokalni ostariji
tebi je pustila ljubavno pism? he he a ona bi bila ljubica prascu ki hodi s mihelco pa ma še katko? dobra dobra...

in z enim poljubčkom jo je dobil... hmm... kako si jo pa ti ujel?

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.841
2.626
113
moja je - kot moje sladke besede - izjavila, da sem ji obljubljal zlate vodovodne pipe.
želim te v teh težavah spraviti v dobro voljo.
imam kolega, ki tvojo zapelje za 100€. pa še triper ji lahko da . to je seveda zastonj
smile-1.gif

ti si le najdi družbo. blazno pomaga na možgane.