Tist ki misli, da se ne morš zahebat, se lahko in to zelo hitro, zato jest nimam doma avta brez vinjete, tud če se žena sam po Grosuplju voz. Je tko nanesl, da smo te dni pr bajt dva avta za dva mulca kupoval. Oba od znanih ljudi in gremo k sestrični po prvega, ko se mulc dogovarja z njo o pogojih plačila, jest tapkam po telefonu in kupujem vinjeto, pol pa tamala prebledi....ajoj, jest sm šla pa na obvoznco, čist avtomatsk od rondoja do Dunajske, k sm šla avto iskat.... Me prav zanima, kaj bo, če so jo slikal, ker je minil od te neumnosti in nakupa vinjete pol ure.
Dva dni nazaj bi se pa jest kmal zahebal, delava s prijateljem prepis, se še zezava, da je bil škrt ker ni vinjete kupil in kok je mogu mislt, da se ni zahebal, pol greva lepo na pijačo v Trzinu, jest pa čist pozabu na to, da moram vinjeto kupit. Sem se hvala bogu spomnil glih mal preden sem na Črnuško obvoznico proti rondoju zapeljal. Sm sam produžil naravnost in tam na busplacu potapkal vinjeto. Brez težav bi se na to spomnil šele doma. In za takšno pošteno napako bi lohk bla manjša kazen.