Jo že imam, dobil sem tudi nasvet, naj naredim samoprijavo na DARSČimprej kupi zaresno vinjeto in naštudiraj do kakšne mere to pomaga pri pritožbi...
Jo že imam, dobil sem tudi nasvet, naj naredim samoprijavo na DARSČimprej kupi zaresno vinjeto in naštudiraj do kakšne mere to pomaga pri pritožbi...
Tako piše:Jo že imam, dobil sem tudi nasvet, naj naredim samoprijavo na DARS
Sem isto pozabil lansko leto. Slikica je bila iz Vodic.Mal brskam, pa ne najdem glih pravih podatkov - kje naj bi bile dejansko kamere postavljene za vinjeto (razen tiste mobilen kao "radar" škatle) ?
Buhtl sem pozabil na novo vinjeto in sem v veselem pričakovanju.... približno vem, kje sem se vozil - največ gorenjska AC, potem LJ obvoznica in štajerska AC, po drugih mislim da v tem času ne.
Deluje.Tista spletna stran na kateri si preveril veljavnost vinjete samo z vpisom registrske tablice ne deluje več?
Pravkar videl da je policijski avto tako peljal. Imel je vklopljene lucke.Zdaj sem pogledal prehod gruskovje. Ni “legalne” poti do stare ceste. Ja en izvoz iz AC ampak je zaprt s stozci. Edino opcija je, pomoje ne po zvcp, da gres malo naprej od te omenjene ceste in potem zavijes desno proti njej, ker tam je izvoz iz carine…tu lahko fizicno prides na staro cesto.
Nova škatla ob avtocesti, ki vznemirja voznike: Globa znaša najmanj 300 evrov
Zadnje dni se po družabnih omrežjih širijo fotografije škatel ob različnih priključkih na avtocesto, ki pa niso opremljene z radarjem.ljubljanainfo.com
Zanimivo v Avstriji pred tuneli če pelješ po liniji kjer si plačal cestnino za predor naprej to napiše.DARS bi lahko imel tudi še kak bolj prijazen način, vsaj na avtocestnih mejnih prehodih. Škatlo za kontrolo in takojšen izpis tablice na informativno tablo, ki nima vinjete. Da tujci vedo kak sistem imamo ... Vprašanje pa, kaj bi spet rekel informacijski pooblaščenec, ker bi se tak podatek javno prikazal. Bilo pa bi v pomoč voznikom.
ni fora veš/ne veš. Ampak pozabiš. Tudi tebi in tvojim se lahko zogdi!Ja kaj, vinjeto moras met pa je. Nic opozarjanja pa podobno. Kdo ne ve, da rabi vinjeto za AC? Rad bi ga vidu. Nimas vinjete, nimas kaj delat na AC. Simpl. In naj koncno zacnejo takoj redno kaznovati. Dost je teh glumcev ki 'ne vejo'.