Proti obema...IP vodi postopek tudi proti DARSu
Proti obema...IP vodi postopek tudi proti DARSu
Klikni "Nadzorna plošča" zgoraj desno.Ravno berem to temo in grem v registriran račun za evinjeto in nikjer ne vidim mojih vozil, za katere imam kupljeno vinjeto preko registriranega računa. Kaj so to tudi ukinili? Če se spomnim, da je lani to bilo vidno registriranim uporabnikom.
Darjanče vrni izpit, če ne poznaš prometnih znakov.Baje je, pri nas?, neka glupa zakonodaja kjer se ne more direktno tujcem pošiljat kazni in zaradi tega jih Dars lovi po AC.
Za nas, pa so dovolj stacionarni fiksni.
btw, velikokrat vidim, da je na podravski AC narejen obvoz na počivališče, kjer kontrolirajo vinjete, ampak veliko avtov se pelje mimo in nobenega kombija/policije ne vidim da bi se zapodila za njimi...a je varno, če imam vinjeto, da se pač peljem mimo?
Pa veš da bi skoraj moral.Hitro prijavit IP
Še vedno je. Klikneš nadzorna plošča in ti jih poči ven.Ravno berem to temo in grem v registriran račun za evinjeto in nikjer ne vidim mojih vozil, za katere imam kupljeno vinjeto preko registriranega računa. Kaj so to tudi ukinili? Če se spomnim, da je lani to bilo vidno registriranim uporabnikom.
PPSS: pozabu si tablet vzet....Torej, ali se da tu pri elektronski vinjeti dobiti osebni podatek; ime priime,...?
Tore, se zahteva ukinitev strani kjer se plačuje ali ukinitev strani tistih nladcev?
Torej, letos ne bo možno/potrebno plačat cestnino, ker stran ne deluje pravilno? Samo petrol?
p.s. a ni mogel ALTER biti prvi o tej strani!
Baje je, pri nas?, neka glupa zakonodaja kjer se ne more direktno tujcem pošiljat kazni in zaradi tega jih Dars lovi po AC.
Za nas, pa so dovolj stacionarni fiksni.
pa saj nekaj morajo bivši cariniki in vsi iz AC mitnic delat...Malo pred novim letom sem naletel na podoben primer, kot je prikazan v spodnjem videu - Darsov ID.4 je ob prvi priliki pospremil Teslo s tujimi tablicami (DK) dol z AC:
V evinjetnem računu si nastavi obveščanje o poteku vinjete (preko emaila in SMS) in se ti ne bo treba ubadat s tem, kdaj poteče.Ker meni je potekla vinjeta 23.12. in sem si nastavil veljavnost nove na 27.12. (rad bi postopoma prišel na nek datum, ki si ga bom lahko zapomnil, da vem kdaj zadeva poteče - torej vsaj 1.1.)