Elektro - pri komu vzeti?

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Glede tega se nič ne spremeni - če imaš sedaj avtomatsko odčitavanje pri starem dobavitelju, potem boš imel tudi pri GEN I!

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Potem bi pri GEN-I šli na slabše, ker komu pa se da vsak mesec odčitavat pa pošiljat, pavšal je pa itak zastarela metoda.

Zakaj zastarela? Meni bolj odgovarja plačevati vsak mesec enako, kot pa pozimi velikoveliko več...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Potem konec leta sam odčitaš stanje in primerjaš če vse štima, ali brezpogojno verjameš temu, kar odčita operater?

mimika, če je temu tako, bi pa se res spodobilo, da bi to imeli napisano v pogodbi, ki jo dobiš domov.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
To nimajo zapisano v pogodbi, ker to ni predmet pogodbe, imajo pa lepo napisano na spletni strani pod "vprašanja in odgovori":
"6. Ali vam moram zaradi menjave dobavitelja električne energije javiti stanje števca?

Ne, zaradi menjave dobavitelja električne energije nam ni potrebno javiti stanja števca. Odčitke porabe namreč dobivamo od obstoječega sistemskega operaterja."

pa še 11 točka:
"11. Kdo bo po zamenjavi dobavitelja električne energije izvajal odčitavanje stanja mojega števca električne energije?

Odčitavanje stanj števcev električne energije izvaja lokalno pristojni sistemski operater distribucijskega omrežja ne glede na izbranega dobavitelja."

Sicer pa karkoli ti ni jasno, pokličeš 080 15 58 in ti vse v roku minute prijazno razložijo...

trbowc

Pripravnik
15. jun 2008
136
1
18
Zanima me, v koliko dneh od oddaje spletne vloge pri Gen-I prispe pogodba v podpis.

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Potem konec leta sam odčitaš stanje in primerjaš če vse štima, ali brezpogojno verjameš temu, kar odčita operater?

V bistvu jaz zase odčitavam vsak mesec in vodim evidenco v excelu z grafi in vidim porabo po mesecih, tako vsaj približno vem, kakšen bo letni poračun... Skratka, gre se mi zato, da vedno plačujem enako, ker imam velike
bonk.gif
razlike v poletnih in zimskih mesecih

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Pogodbo lahko tudi še kaj kasneje oddaš, pa bo veljalo... Jutri je samo naročila preko spletnega obrazca zadnji dan.

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
726
29
28
Bom jutri poklical na GEN-I pa vprašal kako je z akcijo.

Sem se odločil prestaviti, ima kdo še kakšno kodo za priporočilo
tongue-1.gif

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik trbowc pravi:
Zanima me, v koliko dneh od oddaje spletne vloge pri Gen-I prispe pogodba v podpis.

Jaz sem pa izgubil zaupanje v tale gen-i. Namreč 14.6.11 sem jim poslal spletni obrazec z naročilom, vmes sem jih tudi klical in bil v kontaktu po e-mailu, vendar do danes še vedno nisem prejel v podpis pogodbe, akcija pa se jutri izteka...
bonk.gif

5 dni nazaj so mi nekaj odgovarjali po mailu, češ da traja zaradi povečanega obsega dela in bla bla bla... Zgleda da se jim že pozna vpliv prevzema s strani petrola...

Skratka nisem več tako navdušen nad njimi...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
mi smo oddali 15.6. preko neta in dobili pogodbo prejšnji teden v....četrtek.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
@ermej : imaš na ZS!

Če še kdo nima kode: 2-30996 - velja neomejeno krat...

Nazadnje urejeno:

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Dushan: Važno samo da oddaš vlogo za spremembo prek spleta in ti bodo vsi pogoji in popusti veljali tudi če dobiš pogodbo po pošti šele drug mesec.

Če pa bi še kdo rad spremenil dobavitelja pa lahko izkoristi kodo 3-141845!

Veljavna je samo še ta mesec
smile-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.829
113
Citat:
Uporabnik Jiggler pravi:
Dushan: Važno samo da oddaš vlogo za spremembo prek spleta in ti bodo vsi pogoji in popusti veljali tudi če dobiš pogodbo po pošti šele drug mesec.
Preveril na Gen-I in ti vse velja zgolj, če boš vrnil podpisano pogodbo do 15.6.2011. Torej, Gen-I mora imeti pri sebi podpisano pogodbo do 15.6.2011. Sicer ne velja nič :p. Tako da, ne malo počez govorit
wink-1.gif
.

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.134
197
63
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik Jiggler pravi:
Preveril na Gen-I in ti vse velja zgolj, če boš vrnil podpisano pogodbo do 15.6.2011. Torej, Gen-I mora imeti pri sebi podpisano pogodbo do 15.6.2011. Sicer ne velja nič :p. Tako da, ne malo počez govorit
wink-1.gif
.

15.6 al 15.7 ??