Elektro - pri komu vzeti?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
ta trenutek geni, pa še podari ti prvi obrok...mesečno bo potem kake 2 EUR nižja položnica..rtak da..za prvol eto lahko rčaunaš skupaj 100 EUR manj...kar pa po svoje ni zanemarljivo.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Citat:
Uporabnik Clancy pravi:
Citat:
Uporabnik Jiggler pravi:
http://www.petrol.si/izdelek/20-cenejsa-elektrika

Z zlatimi točkami do 20% cenejše elektrike!

10 točk = 1% popusta na mesec

Novi in sedanji naročniki na Petrolovo elektriko si lahko med 1. 6. in 20. 8. 2011 z Zlatimi točkami precej znižate znesek plačila: za vsakih 10 točk prejmete 1 % popusta na elektriko, skupno pa lahko popust nadgradite kar do 20 %!

Sem pa mislil, da ta akcija pri Petrolu, velja za dalj časa... brezveze. Se bolj splača pri Gen-i.

So podaljšali akcijo do junija 2012, sem ravno par dni nazaj na pumpi dobil v roke ponudbo.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Resnicno bi rad dojel to matematiko pa je nemorem, za 2 eur razlike naj bi menjal ponudnika? PA cetudi to nanese 100eur/leto kar seveda ni malo, a vseeno si delamo drugje tako veliko brezveznih stroskov da krepko presezejo 100eur na leto, od telefonarjena po gsmju pa da nevem cesa vse.

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.829
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Resnicno bi rad dojel to matematiko pa je nemorem, za 2 eur razlike naj bi menjal ponudnika? PA cetudi to nanese 100eur/leto kar seveda ni malo, a vseeno si delamo drugje tako veliko brezveznih stroskov da krepko presezejo 100eur na leto, od telefonarjena po gsmju pa da nevem cesa vse.
Lool. Prihranek 100 EUR lahko potem zagoniš makar za pir v gostilni. In ta prihranek ni v vzročni povezavi z ostalimi prihranki. In pri ostalih stroških si verjetno za kaj prikrajšan (ne greš na pir), tukaj pa dobiš identično storitev (po mojem mnenju še boljšo zaradi odličnega CC suporta) za manj denarja, torej se ne odrečeš ničemur. Zakaj torej ne?
Kar je pa največ vredno je pa to, da ostalim bivšim oligopolistom jasno poveš, da naj se jeb.ejo s takim odnosom in da tebe ne bodo jeb.ali v glavo. To je to. In jaz bi to naredil tudi, če bi bil prihranek zgolj 1 cent.
Kako te imajo za bedaka si pa tole preberi:
Citat:
"Marže v sektorju so izredno majhne, tako da menim, da dosedanja cenovna politika GEN-I dolgoročno ni vzdržna. Bomo videli, kakšno ceno bodo določali, ko bodo imeli le tretjino od števila naših uporabnikov ."
To je citat direktorj Elektro Ljubljana, kateri pravi, da sedaj ko so mali lahko tako delajo, potem ko bodo veliki bodo pa morali dvigniti cene. Mene so učili, da z obsegom so cene nižje in torej dobiš elektriko ceneje na trgu.
Da ne govorimo o pred dveh let, ko so vsi jamrali, da bodo morali dvignit cene, ker imajo izgubo, pride Gen-I, pa ni bil problem delat profit z nižjimi cenami.
evil.gif

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
Če še kdo rabi tukaj moja koda za Gen-I, do 30.6. je še čas: 4-195359

Rocco

Pripravnik
17. jan 2008
200
0
16
Ljubljana
Petrol ima popuste od 5 - 20%, gre pa 1200 pik, in ne 10 pik= 1%, kot piše v letakih.
ne-ne-1.gif

Informativni izračun:

1241534-Clipboard01.jpg

Priponke

• 1241534-Clipboard01.jpg
    1241534-Clipboard01.jpg
    20,2 KB · Ogledi: 112

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Partybreaker
frown-1.gif

Ne, ne... Če še kdo rabi moja koda za popust je 3-141845...

Naslednji...
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Mas na zs.

Oziroma kaj kompliciramo 3-161081 , večkrat uporabna, velja do konca tega meseca.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.128
6.952
113
pri taščici
Pravi masaker s temi kodami.
Glede petrola:
pik je "neomejeno" (500 evrov za gorivo/mesec, 150 pa se elektrike)in me zanima ali je samo do 20. Avgusta ta popust ali tudi se kaj naprej.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Jest podpiram jebanje velikanov in prav je da se gleda za vsak evro, samo ljudje dosti vecje eure zapravljamo tam kjer to ni potrebno pa nobenga to ne mot.

Itak da bo stvar zalufala pomojem, ampak kdo mi zagotavla da se nebodo premislil tko kot so se pr T2 in podrazil, pr mobitelu k so podrazil pakete itd? Danes imajo pa voluharji itak v pogodbah napisan da se lahko dogajajo spremembe, jest moram pa podpisat za 100 let ce se da.

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.829
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Jest podpiram jebanje velikanov in prav je da se gleda za vsak evro, samo ljudje dosti vecje eure zapravljamo tam kjer to ni potrebno pa nobenga to ne mot.
Še enkrat: to, da te tam ne moti se nič ne povezuje z elektriko. Lahko tam sprčkaš, pa tukaj šparaš ali pa tudi tukaj sprčkaš. Kakor želiš.
Citat:
Itak da bo stvar zalufala pomojem, ampak kdo mi zagotavla da se nebodo premislil tko kot so se pr T2 in podrazil, pr mobitelu k so podrazil pakete itd? Danes imajo pa voluharji itak v pogodbah napisan da se lahko dogajajo spremembe, jest moram pa podpisat za 100 let ce se da.
1.) Gen-I nima vezave. Torej lahko že po prvem mesecu greš spet k svojemu novemu najljubšemu dobavitelju elektrike. Ali pa, če bo čez eno leto podražil. Menjaš lahko kadarkoli. Vzame ti pet minut, da izpolniš spletni obrazec.
2.) Pri vseh omenjenih vezavah imaš po zakonu možnost, da v določenem času po bistveni spremembi paketov odstopiš brez stroškov. Če tega ne narediš, potem ne *****, čez ponudnike kakršnihkoli že storitev. To možnost imaš in jo lahko izkoristiš. Če se je pa ne zavedaš je pa spet samo in tvoj problem.
wink-1.gif