Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
Resnicno bi rad dojel to matematiko pa je nemorem, za 2 eur razlike naj bi menjal ponudnika? PA cetudi to nanese 100eur/leto kar seveda ni malo, a vseeno si delamo drugje tako veliko brezveznih stroskov da krepko presezejo 100eur na leto, od telefonarjena po gsmju pa da nevem cesa vse.
Lool. Prihranek 100 EUR lahko potem zagoniš makar za pir v gostilni. In ta prihranek ni v vzročni povezavi z ostalimi prihranki. In pri ostalih stroških si verjetno za kaj prikrajšan (ne greš na pir), tukaj pa dobiš identično storitev (po mojem mnenju še boljšo zaradi odličnega CC suporta) za manj denarja, torej se ne odrečeš ničemur. Zakaj torej ne?
Kar je pa največ vredno je pa to, da ostalim bivšim oligopolistom jasno poveš, da naj se jeb.ejo s takim odnosom in da tebe ne bodo jeb.ali v glavo. To je to. In jaz bi to naredil tudi, če bi bil prihranek zgolj 1 cent.
Kako te imajo za bedaka si pa tole preberi:
Citat:
"Marže v sektorju so izredno majhne, tako da menim, da dosedanja cenovna politika GEN-I dolgoročno ni vzdržna. Bomo videli, kakšno ceno bodo določali, ko bodo imeli le tretjino od števila naših uporabnikov ."
To je citat direktorj Elektro Ljubljana, kateri pravi, da sedaj ko so mali lahko tako delajo, potem ko bodo veliki bodo pa morali dvigniti cene. Mene so učili, da z obsegom so cene nižje in torej dobiš elektriko ceneje na trgu.
Da ne govorimo o pred dveh let, ko so vsi jamrali, da bodo morali dvignit cene, ker imajo izgubo, pride Gen-I, pa ni bil problem delat profit z nižjimi cenami.