Samojed: moja replika, ki jo citiraš 1 post više je bila namenjena Utiselcu, njegov post je tale:
Vprašanje še o elektriki. Kaj je tisto pri avtu kar lahko pomeriš z multimetrom, da bi ugotovil, če ti sličajno nagaja elektrika pri avtu, da je prekinjen kak vod, da je kakšen mali stik oz ne dovolj prehoden tok, ki vpliva na delovanje avtomobila. Recimo kako preveriš svečke cin špulo senzorje...
www.alter.si
Tale forum je nekoliko problematičen, ker pri citatu ohrani samo zadnji post, predhodnih (tudi če so bili citirani v istem postu) pa ne.
Znova: sploh ne govorimo o senzorju na glavni gredi. Debata je šla namreč tako, da je OP napisal, da clio 2 nima senzorja odmične, Gonzo, da ga mora imeti, in jaz gonzu, da ga Pežo 307 tudi nima. Tle se to začne:
Vprašanje še o elektriki. Kaj je tisto pri avtu kar lahko pomeriš z multimetrom, da bi ugotovil, če ti sličajno nagaja elektrika pri avtu, da je prekinjen kak vod, da je kakšen mali stik oz ne dovolj prehoden tok, ki vpliva na delovanje avtomobila. Recimo kako preveriš svečke cin špulo senzorje...
www.alter.si
Vmes je uletel Luka51 in povedal, da je pri vztrajniku senzor glavne gredi, naslednji je uletel moderator, ki se ni potrudil prebrati 2 posta nad njim in ni poštekal, da vsi razen Luka51 govorimo o senzorju odmične in je šel preventivno v napad, ko Buš po Iraku... in od tam naprej se pa samo še drkamo, ker pol foruma več NOČE zares brati.
Nihče ni več sposoben napisati, da gre morda za nesporazum, da OP ni budala, ko piše, da njegov clio nima senzorja odmične in da njegov avto ne more biti fuč zaradi senzorja odmične, ker ga enostavno nima. To je bil ves point teme. Valjda je očitno, da jaz tega ne pišem za zabavo polovice foruma in tudi ne zato, da bi OP-ja zaje6aval, ker je v težavah z zje6anim avtom?
Preprosto je forum postal tako konfliktna stvar, da nihče noče več stopiti korak nazaj in se vprašati, če je sploh poštekal, kaj nekdo drug piše in česa ne...