Mislim, da ne paše. Mogoče ga pa naredijo, da bo pasal v Šasijo... Nikoli ne vešHvala za vzpodbudne besede. Kje si bil prej..zdaj samo se reci da bafang ne pase na njega..bi bilo cudno ce bi
Mislim, da ne paše. Mogoče ga pa naredijo, da bo pasal v Šasijo... Nikoli ne vešHvala za vzpodbudne besede. Kje si bil prej..zdaj samo se reci da bafang ne pase na njega..bi bilo cudno ce bi
Moja žena ima takega Gianta s polno opremo za na cesto - danes so 1/4 cenejši minus subvencija Borzen 500€. Jih ima Freestyle na zalogi nekaj.Znalci, malce debate, komur se da.
Razmišljam o zamenjavi trekking kolesa, pa imam samo te tri e-kandidate.
Letno 1600-2000 km, makadam 10%, ostalo asfalt.
Prednosti motorjev, komponent, servisov? Cena vseh je skoraj identična in ni relevantna.
Giant Explore E+ 0 Pro
Specialized Turbo Vado 5.0
Cube Kathmandu Hybrid 750 SLT
Hvala,
lp
Naročil eno kolo novembra in eno januarja, vse bp. Še za manjšo napako, ki so mi jo v dogovoru z njimi, odpravili v lokalnem servisu, so mi povrnili stroške. Priporočam.Ima mogoče kdo kakšne izkušnje zadne čase s www.bike-discount.de ?
Gledam eno e-kolo tam.
Je kakšen pomislek pri pošiljanju karbonskega kolesa iz DE?
Za partnerko sem vzel električno kolo, res da ni karbonsko. Zapakirano v škatli. Zavrtel belanco in zategnil ter namestil pedala. Zapakirano tako, da niti mrdnilo ni, dokler nisem odprl škatle in pobral ven vseh kartonov.Ima mogoče kdo kakšne izkušnje zadne čase s www.bike-discount.de ?
Gledam eno e-kolo tam.
Je kakšen pomislek pri pošiljanju karbonskega kolesa iz DE?