Pomoje ga še vlečeš težko po tlehKako neses zakelj cementa, ki ima 40kg? Z eno ali dvema rokama?
Pomoje ga še vlečeš težko po tlehKako neses zakelj cementa, ki ima 40kg? Z eno ali dvema rokama?
Lol, evo tipičen teoretik in youtuber vseznalec, nadrkan spletno v nulo, potem pa surla dol, ko v živo vidi, kakšno sranje je kupil.Sem zdej pr frendu probal 14kg ketelball in me je sokiralo. Ni sans, da bom unga 42kg al pa 27kg nesel gor v 4 stuk. Ze tale ketelball je bil na meji...si ne bi mislil, da bo borih 14kg tako "tezkih"
Pa roko na srce mi je prvenstveno, da je lahek in da ga lahko dam hitro v avto...
Ce mam eno roko fraj, ga raje z obema...zakaj bi se mucil samo z eno. Ma sem se takoj premislil, ko sem dvignil 14 kil ketellbala. 42kg v 4 stuk....ni sans...me pobere
Točno to.
Zanimivo kam smo prišli. Vsi pametni in poinformirani z YT testi, da bi vključili malo pameti pa ne gre. Sam prekleto vem kaj pomeni prenašati 50kg vrečo cementa in ni to ravno hec. Da ne govorim o izgledu, ko deluje kot da sem ga sam sešvasal doma iz odpadnega železa in gume za samokolnico. Good luck z uveljavljanjem garancije ali iskanjem delov, KO bo kaj crknilo. Recimo da pogojno še vzamem znano kitajsko znamko, ne pa neko žnj znamko, ki prodaja vsak mesec spremenjen izdelek z drugim imenom.
Tole na tvojem linku pa daje drugačen vtis in izgled.
Recimo sam ne razumem, kako so Kitajci postali kar precej dragi v določenih primerih: recimo robotski sesalci, pa tudi ti eskiroji.
Torej, moram gledati skiroje z 2 motorjema. Zaenkrat imam ogledanega Langfeite L8S (27kg) - 2x800W
A ti to resno? Sedaj me spominjaš kot na otroka, ki prvič odkriva samoumevne stvari. Kar malo žalostno pri predvidevam 30+ letih.Recimo tak klanec, kot ga je SASS prilepil, torej Piranski, in tu pri meni je ene par takih klancev, pa do starega je ravno kak kilometer po makadamu in gmajni in tud na splosno,ce ga bom kam vzel s sabo, da ne bo na prvem klancu omagal. Pa to je tudi malo za duso in zelim malo mocnejsega, za sprostitev, saj sem pred leti naredil recimo iz skuterja Piaggo Zip skiro in je tisto letelo 80km/h. Uzivancija je bila velika...potem sem ga zal prodal, saj sem dobil lepe denarje...lahko tudi prilepim kako sliko, ce je interes....