Nimam rešitve zate, samo informacijo, da ima xiaomi že vgrajen tempomat. Ko dovolj dolgo držiš gumb na določeni poziciji, se hitrost "zaklene".mogoče že kje napisano, pa tako na hitro ne najdem. Nekje na netu sem enkrat videl, da obstaja dodatek za skiro, da lahko na "potenciometru" za hitrost nekako blokiraš položaj in imaš neke vrste tempomat.
Rabim za neko drugo zadevo takšno rešitev pa ne najdem več, ker ne vem kaj sploh iščem
Se priporočam za kak link.
Hvala
lahko skozi zadnjo feltno, ali pa med kablom in štango nad sprednjim kolesom. obstaja pa še tretja možnost, par ljudi sem že videl, da so ga kar v trgovino vzeli s sebojKako je pa z zaklepanji teh skirojev, ko skocis npr. v trgovino. Pro 2 ne vidim opcije, da bi ga s kljucavnico kam priklenil. To, da ga preko appa zaklenes ne pomaga kaj dosti, ce ga nekdo prime in odnese.
Pa prišteješ stroške dostave ...V ITA je v Unieuro in na Amazoni Pro2 za 518 eur.
5 sekund.Nimam rešitve zate, samo informacijo, da ima xiaomi že vgrajen tempomat. Ko dovolj dolgo držiš gumb na določeni poziciji, se hitrost "zaklene".
Doslej se vozil 2x. Udoben, enostavno vodljiv. Ja, na začetku je bilo malce nerodnosti, ker je treba osvojiti držo, se navaditi na pospeševanje in zaviranje.Poročaj kako se ti zdi.
moj predlog, če nimaš klancu,... poslan iz ČeškeGlede na trenutno situacijo, sva se z ženo odločila in prodala 2. avto. Jaz se domov vozim s službenim trenutno. Vsake toliko pride situacija, ko bi en od naju rabil nekam skočit, drugi pa z avtom razvozit mulce. Padla je odločitev za električni skiro. Nobenih hribov, samo po mestu. Jaz imam npr. do službe cca 8km. Gledam, da bi mi tale zadostoval:
Je to ok ali je za ta denar boljše gledati kaj drugega oz. vzeti drugje?Električni Skiro Xiaomi Mi Scooter 1S - Črn
Naslednik legendarnega M365, največja moč 500W, hitrost 25km/h, avtonomija 30km, 3 stopnje hitrosti, multifunkcijksi zaslon, E-ABS, 12.5kg. Hitra dostava 2-3 dni.www.mishop.si