Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Posti v stilu fuzbal navijačev so bili odstranjeni.
Žal sem bil med začetniki tega spama.
Zdaj pa nazaj na temo!
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
On topic tudi v Ljubljani imajo podobno odlagališče v središču mesta. Toliko o tem.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
To je pa zato, ker se 90% denarja za gasilstvo tišči v prostovoljno obliko (ki je v osnovi dražja, saj vsaka vas rabi svoja vozila, opremo, nepremičnine), namesto da bi se organiziralo poklicne enote.
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Prostovoljno gasilsko društvo se bolj kot ne financira samo z prostovoljnimi prispevki in sponzorji, ki dajo tudi denar za nakup novega vozila.
Zakaj misliš, da se delajo gasilske veselice, glavni razlog je da se zbere denar in če se boš kdaj zavzel boš tudi videl, da so ponavadi še kake reklame od firm obešene in ti ponavadi sofinancirajo nakup opreme in novega avtomobila.
Kje si ti pobral da se 90% tišči v prostovoljna društva mi ni jasno bolj realno je, da se 90% daje za poklicne in 10% za prostovoljne.
p.s.
Upam, da nas nikoli ne boš rabil, ampak če že kdaj verjemi da če imaš v vasi gasilsko društvo bo to prej pri tebi kot pa poklicni, ki se morajo pripeljati iz večjega mesta.
Očitno ste se čisto nepotrebnem pičili. Nekdo je komentiral, da bi naj bila slaba organizacija. Jaz sem napisal, da bi se moralo narediti strategijo poklicnega gasilstva. Prostovoljna društva ne morejo prileteti iz vseh vetrov in biti popolnoma organizirana, kar se pristopa in napada tiče. Ampak zdaj ste skrenili s temo v popolnoma napačno smer, kot da kdo šimfa in blati prostovoljstvo.Citat:
Uporabnik FRooT pravi:
Pridruži se PGD , pomagaj ljudem, pa da te vidimo koliko boš pričakoval plačila za svoje delo. Matrr ... prostovoljstvo ni nič več vredno ... očitno bi si morali še opremo ( avte, cevi, motorke, in ostala orodja ) sami kupit .
LP M .