Ne resno, zakaj bi civilist potreboval Glock-a? (zraven dveh pušk)Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Glede na to da je zivel na farmi nekje Bogu za hrbtom ravno nenavadno ni.
Ne resno, zakaj bi civilist potreboval Glock-a? (zraven dveh pušk)Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Glede na to da je zivel na farmi nekje Bogu za hrbtom ravno nenavadno ni.
ja zakaj le? prvič je to podedovano iz prejšnje oblasti, (komunizma) ko so lahko imeli orožje le določeni sloji..dobro, zdej je to drugač, mamo pa še zmeraj jajca tisti,kismo imetniki orožij ..no, pa lahhko rečem, da lahko vsak kekec pride do orožnega lista danes, če kerga pozna..Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Malo družb (v Evropi) ima tako odklonilen odnos do orožja, kot je to pri nas.
Res je noro branje: kako so se mu kvarili Electrolux mešalci, da ga je 2. junija obiskal policist, ki je iskal farmo marihuane, kako so mu težili, da mora plačati račun za 4500 EUR za gnojilo, kako je imel težave z Windows 7 in mrežno kartico, kako mu je strela skurila DSL modem, ...Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Zadnji del se bere kot kriminalka. Tip je konkretno naštudiral vse...
Ja, sem zdaj pogledal in je Glock zelo pogost tip pištole.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ce ga ze sumis zaradi Glocka potem je bal brezveze da mu das ze tiste puske pred tem in obratno. Tako da, ce nekomu ze das 2 hp puske je cisto vseeno ce ima se pistolo zraven. V bistvu je lazje "opraviciti" Glocka kot puske.
Citat:
Mao Ce Tung - ca. 70. milijonov - ateist
Stalin - ca 20 milijonov - ateist
-------- že ta dva sta pobila več, kot vsi ostali skupaj
Hitler - neposredno 6 milijonov Judov + posredno še nekaj milijonov
Citat:
If I had known then, what I know today, by following this guide, I would have managed to complete the operation within 30 days instead of using almost 80 days. By following my guide, anyone can create the foundation for a spectacular operation with only 1 person in less than a month even if adding 2 "resting" days!![]()
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
in potem kako naredit trigger preko gsma. [censored] no, tale dokument ne bi smel biti javno objavljen na spletu!!!
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
ker se je prvo govorilo o islamskem terorizmu ob napadu. pa se nekaj si spregledal v vseh mojih postih, katere vernike obtozujem. skrajneze, fundamentaliste, tiste, ki slepo sledijo dogmam. neglede na religijo! kar preberi. tocno te sem oklical za potencialno nevarne, teroriste in ne obicajne vernike, ki samo molijo in dobro mislijo! mislim da sem to celo veckrat poudaril.
to, da pa vsi verjamete v imaginarno bitje pa ni posplosevanje ampak dejstvo, lahko pa mi dokazes nasprotno.
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Kdaj bodo končno ljudje razumeli (ah ja... že tu je problem), da so vera in njena posledica - vzpon religij, največji sovražniki miru in napredka.
Citat:
With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion.
-- Steven Weinberg
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
jernej, eni se tega zavedamo, a zal nas je premalo. religijo bi bilo potrebno izkoreniniti. tiste, ki pa slisijo bozji glas, pa zdraviti v ustreznih institucijah.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ja zakaj le? prvič je to podedovano iz prejšnje oblasti, (komunizma) ko so lahko imeli orožje le določeni sloji..dobro, zdej je to drugač, mamo pa še zmeraj jajca tisti,kismo imetniki orožij ..no, pa lahhko rečem, da lahko vsak kekec pride do orožnega lista danes, če kerga pozna..Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Malo družb (v Evropi) ima tako odklonilen odnos do orožja, kot je to pri nas.
pa nigel? kaj skoz nabijaš, da si vernik? uživaš v temu? ohladi se, pa še mossero zraven--ne vem, če je moderno , da zreli desci verjamejo v nekoga tam zgoraj ..vsaj jaz ne![]()