Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Definitivno, sem probal brata nagovort da bi mal zamenala pa noče nič slišat 650€ se mi pa zaenkrat še preveč zdi, oziroma sem zaenkrat dovolj z sedanjim zadovoljen da ne rabim še nove investicije.
Za X800 maš ubistvu dve varjanti, ena je prek expansys.com kot je že en pred mano napisu, tuki sm ga tud sam naroču in dobil zelo zelo hitro (ko je šlo čez preverjanje identitete in je bila zadeva na zalogi je bil iz anglije pri meni doma v cca 15ih urah) , druga pa je z madžarske prek strani: http://shop.eten.hu/index.php kjer je pa poštnina brezplačna v Slovenijo.
Tale druga varianta se mi zdi cenovno bolj ugodna, ampak zdaj sem začel razmišljati o modelu m800, ki pride konec januarja na tržišče in to samo zaradi tipkovnice, cena je pa malo višja.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.