E.Leclerc zastonj vrečke - no more

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No, tako te ne morejo obtožiti, da si jih 'ukradel', vrečke namreč

Jap, jaz vedno namerno vzamem vrečke od konkurence za v trgovino, enkrat mi je ena pri blagajni sanjala, da je vrečka nova in hotela zaračunati, nikoli več.

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
Vrečke bi morali zastonj Delit in ne tiste,ko daš noter 3 jabke pa se utrgajo,ampak kvalitetne, ker glede na to koliko dnarja pustimo v teh trgovinah, bi še nam morali kaj gratis dat,ne pa da se grebejo za te kurčeve vrečke..ki trgovine stanejo drobiž,..tako kot nas kilo kruha.

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Hehe...jaz jih imam ravno zaradi tega, da jih ne kupujem vsakič sproti, taktično razporejene tiste ta močne mercatorjeve
grin1.gif
Nekaj ne štima: močne ali mercatorjeve? Ker oboje skupaj ne obstaja.

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Citat:
Uporabnik mii pravi:
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
V leclercu neseš nazaj katerokoli normalno vrečko (strgano, poškodovano, umazano itd) in dobiš zastonj novo veliko leclerkovo vrečko brez vprašanja (za tamale od sadja in une tanke iz merkatorja ne dajo nove)

A si ziher? Dvomim, da je to res, verjetno samo njihove. Ker njihove vrečke lahko tudi prodaš in dobiš 19 centov za porabit.

Katerokoli , to narediš na informacijah.

22. jul 2007
13.603
1.776
113
124
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Samo če bi bi bili tako varstveno naravnani potem ti tudi sadja, rib, itd. ne bi smeli dajati v plastične vrečke.
Tako je, če se spomnite v jugi je bilo skoraj vse v papirnatih vrečkah, tako kot danes pri nekaterih prodajalcih sadja in zelenjave.
No pa tudi po faking američanih bi se enkrat za spremembo lahko zgledovali, oni dosti uporabljajo papirnate vrečke vsepovsod
grims-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.093
113
v lokalni ostariji
jebala vas "ekologija"...

to je biznis... samo zato, ker je vrečka strošek so se zdej z izgovorom eko bio pač odločil prodajat vrečke!

isto kokr "zelena elektro energija"... nateg... ki ga ekofriki z veseljem plačujejo...

mii

Pripravnik
29. sep 2007
126
8
18
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:to je biznis... samo zato, ker je vrečka strošek so se zdej z izgovorom eko bio pač odločil prodajat vrečke!

ja pa saj nikomur ni treba kupit vrečke, sem prepričan, da ima vsak doma kakšno, zakaj bi kupoval nove in jih metal stran
bonk.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.124
16.347
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Hehe...jaz jih imam ravno zaradi tega, da jih ne kupujem vsakič sproti, taktično razporejene tiste ta močne mercatorjeve
grin1.gif
Nekaj ne štima: močne ali mercatorjeve? Ker oboje skupaj ne obstaja.

Ce take Mercatorjeve niso dovolj mocne, potem ne vem kaksne morajo biti

skitched-20141017-082728.jpg
Slika+013.jpg

Take imam ja...nekaj komadov no, nekaj jih je pa še iz ene prejšnje verzije in te vrečke so res močne, sem z njimi prenašal že vse živo od fasunge, gob do pijače v steklenicah, polena za v peč pa še in še
grin1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.093
113
v lokalni ostariji
ttreba je samo umret...

dej ne seri... to je biznis in ekoteroristi pač ploskajo z ušesi (korporace pa tudi, ker so se na easy način znebile hudga stroška+ zaslužijo dobr;) a veš, če kupiš 100k vrečk po recimo 0.01€=1000€ ki jih podeliš (torej -1000€) če teh 100.000 vrečk prodaš po 0.1€ = 10000€ profita čistga;))

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Proti Leclercovim platnenim so bolj boge - ker v one pa lahko polno svinca nabašeš, pa bo še kar držala.
Plastične mercatorjeve so pa itak sranje, v njih več kot dva litra pijače ne smeš dat, je že panika. Leclercovo lahko nabašeš kakor ti paše, pa še bi šlo.

mii

Pripravnik
29. sep 2007
126
8
18
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ttreba je samo umret...

dej ne seri... to je biznis in ekoteroristi pač ploskajo z ušesi (korporace pa tudi, ker so se na easy način znebile hudga stroška+ zaslužijo dobr;) a veš, če kupiš 100k vrečk po recimo 0.01€=1000€ ki jih podeliš (torej -1000€) če teh 100.000 vrečk prodaš po 0.1€ = 10000€ profita čistga;))

Seveda je biznis, če bedaki vsakič kupijo novo vrečko. Če jo ne bi, pa ne bi bil več tak biznis.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Plastične mercatorjeve so pa itak sranje, v njih več kot dva litra pijače ne smeš dat, je že panika. Leclercovo lahko nabašeš kakor ti paše, pa še bi šlo.

Itak, če primerjaš one za sadje in 'navadne' leclercove
tongue-1.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.095
3.598
113
41
Lj
Najslabše so pa te vrčke ki ji dobiš pri Petrolu na bencinskih. To zdrži glih eno malo pločevinko pa še to moraš bit previden. Glede na cene stvari ki so tam bi pričakoval vsaj normalno vrečko.

Mimota

Pripravnik
12. okt 2011
95
0
6
Hvalabogu, te vrečke mi gredo že na živce pa ful onesnažujejo okolje! Jaz vedno vzamem lepo platneno vrečko in to je to.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.609
3.974
113
Citat:
Uporabnik Mimota pravi:
Hvalabogu, te vrečke mi gredo že na živce pa ful onesnažujejo okolje!
newsflash, just in: vrečke pri nas so vse razgradljive.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.095
3.598
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Najboljš je imet škatlo, večina kupcev jih sploh nima in bašejo hrano od jogurtov, olja, kruha v ½cekr½, vreče
ne-ne-1.gif

Ja sam ne moreš najbrž s škatlo po trgovini hodit?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Citat:
Uporabnik Mimota pravi:
Hvalabogu, te vrečke mi gredo že na živce pa ful onesnažujejo okolje!
newsflash, just in: vrečke pri nas so vse razgradljive.

Ja razgradi se če nanjo lepo sije sonček in podobno, sicer pa lahko traja do dve leti, da se razgradi.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Najboljš je imet škatlo, večina kupcev jih sploh nima in bašejo hrano od jogurtov, olja, kruha v ½cekr½, vreče
ne-ne-1.gif

Ja sam ne moreš najbrž s škatlo po trgovini hodit?

Saj za po trgovini vzameš voziček, pri pultu ali pa vprašaš kako prodajalko pa lahko dobiš škatlo v katero nato daš tvoj nakup, da odneseš domov.