E.Leclerc zastonj vrečke - no more

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.095
3.598
113
41
Lj
Danes se je en stari ata jezil na prodajalko na tistem izhodu za pet izdelkov, ker mu ni hotela dat vrečke
smile-1.gif
Je rekel, da bo od zdaj naprej v Spar hodil.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Samo gre naj.
cheer.gif

Ker taki strici so pa daleč najbolj brihtni. Sploh ko pridejo z očitno več kot 5 izdelki na blagajno za 5 izdelkov, "saj imam pet izdelkov, no šest pa res". Potem jih je pa 9, 10 ali več.
bonk.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Joj se razburjaš, ko en stari ata.
grin1.gif

Meni so te male vrečke kul za male nakupe. Grem po štručko, salamo, sir, jogurt in čike...verjetno ne bom kupoval velike vrečke za to? Uporabim pa jo dvakrat. Drugič kot podstavek, da ne drobim po mizi.
grin1.gif

Tudi v Mercatorju pri šihtu so letos enkrat ukinili male vrečke....pa so jih vrnili po parih dneh, ker se je folk pritoževal.

Ne verjamem, da je Eko razlog v ozadju.

Ne podpiram pa tistih, ki grejo čez vikend v nakup pa nabašejo v šest brezplačnih vrečk robo za 50 EUR in jim je žal kupiti tisto večjo plačljivo.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Tik-Tak blagajna ali pa nove samopostrežne v InterSparih in nimam teh problemov. Poleg tega so tiste vrečke malenkost večje in idealne za smeti.

Se pa strinjam, da je tole ukinjanje vrečk pod pretvezo ekologije en navaden nateg. Koliko vrečk pa leži ob cestah in po pa parkih. To vendar ni Kitajska...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Tudi v Mercatorju pri šihtu so letos enkrat ukinili male vrečke....pa so jih vrnili po parih dneh, ker se je folk pritoževal.

a midva slučajno v isti Mercator hodiva, nekaj podobnega se je zgodilo tudi pri nas
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
grin1.gif
Ti bi se tudi, če bi jih vsak teden gledal, kako se rinejo.
grims-1.gif

Jaz sem se že sprijaznil, da za mene velja svetu murpy, ko grem v trgovino. Ni važno kdaj izberem čas za "malico", čas za nakup čikov... Vedno je ravno takrat gužva. Pridem pred pult s salamami, pred mano vsaj 5 oseb. Čakam 10 minut, v teh 10 minutah ni za mano nobenega. Na blagajni pa vedno izberem tisto, ki je počasnejša. [censored] it.
grin1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.238
1.397
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
grin1.gif
Ti bi se tudi, če bi jih vsak teden gledal, kako se rinejo.
grims-1.gif

Jaz sem se že sprijaznil, da za mene velja svetu murpy, ko grem v trgovino. Ni važno kdaj izberem čas za "malico", čas za nakup čikov... Vedno je ravno takrat gužva. Pridem pred pult s salamami, pred mano vsaj 5 oseb. Čakam 10 minut, v teh 10 minutah ni za mano nobenega. Na blagajni pa vedno izberem tisto, ki je počasnejša. [censored] it.
grin1.gif

Vidiš to je napačna izbira blagajne. Moraš iti k tisti kjer je daljša kolona. Ker če čakaš veš da si si sam izbral tisto z daljšo kolono. Samo ponavadi si prej na vrsti, kot pri blagajni z krajšo kolono...
smile-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

grin1.gif

na blagajni stopi v tisto vrsto, v kateri stoji manj "sivih kučm", pa boš sigurno prej na vrsti. preverjeno deluje
smile-1.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.095
3.598
113
41
Lj
Zgleda so zastonj vrečke samo še na teh samopostrežnih blagajnah. Slaba stvar je potem, čeprav piše da e priporočljivo za do 10 artiklov, pride folk tja s polnimi vozički in porabijo 10 unih malih vrečk, da ne rečem da potem 15 min nadlegujejo tisto blagajno.

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
V leclercu neseš nazaj katerokoli normalno vrečko (strgano, poškodovano, umazano itd) in dobiš zastonj novo veliko leclerkovo vrečko brez vprašanja (za tamale od sadja in une tanke iz merkatorja ne dajo nove)

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
a da bi si kake močnejše platnene vrečke nabavil in jih potem s seboj nosil p ne gre? je čisto prav da ni več zastonj vrečk.

mii

Pripravnik
29. sep 2007
126
8
18
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
V leclercu neseš nazaj katerokoli normalno vrečko (strgano, poškodovano, umazano itd) in dobiš zastonj novo veliko leclerkovo vrečko brez vprašanja (za tamale od sadja in une tanke iz merkatorja ne dajo nove)

A si ziher? Dvomim, da je to res, verjetno samo njihove. Ker njihove vrečke lahko tudi prodaš in dobiš 19 centov za porabit.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.095
3.598
113
41
Lj
Samo če bi bi bili tako varstveno naravnani potem ti tudi sadja, rib, itd. ne bi smeli dajati v plastične vrečke.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Vrečka bi morala stati že 10€, ne morem verjeti kako je folk po eni strani stiskaški ko pes, vrečke pa vsak socialc veselo kupuje ob vsakem obisku trgovine. A je tak problem eno močno prinesti s seboj??

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.124
16.347
113
Hehe...jaz jih imam ravno zaradi tega, da jih ne kupujem vsakič sproti, taktično razporejene tiste ta močne mercatorjeve
grin1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Meni se tudi zdi poden ta jeza zaradi vrečk. Æe slučajno v mečkatorju preveč kupim, potem vzamem kak karton ali grem skozi elektronsko, za leclerc mam pa stalno njihove vrečke v avtu, pa tudi za drive imam več kot pozitivno bilanco.

Se ločijo ven tisti za skloftat.
smirk-1.gif