Edina gostilne ki je mene "sezula" na vseh nivojih (ok, plačnik je bil poslovni partner) je bila Podfarovž v Vipavi.
Poskusil vse, konec maja Podfarovž, junija Repovž. Podfarovž 6 hodni meni, Repovž 10 hodni. Kaj pa vem, pred tem ko smo šli v Podfarovž smo se že konkretno "nažrli" v Vipavi tako da tja sploh nisem prišel nekaj lačen in mi tudi morda zato ni bilo za dol past. Dva hoda sta bila res dobra, ostalo povprečno. Je pa bila zgodba drugačna pri Repovžu, 10 hodni meni, zgodba je trajala cca. 4 ure, lahko samo pohvalim, rade volje še kdaj.
Aja pa ko smo že pri kulinariki, bil prvič pri Arkade Cigoj. Nimam kaj rečt, to je to za ta denar. Šefica prijazna, vse domače, vse sproščeno, hrana ter pijača ugodna, ne gre za vrhunsko kulinariko, je pa vse kar so postregli vrhunsko. Spanje na pol zastonj z zajtrkom. Tja pa grem še zagotovo.